Tarantino snima nove Ratove zvezda?
Foto: Printscreen/youtube

to bi bila revolucija franšize

Tarantino snima nove Ratove zvezda?

Prema trenutnim glasinama, slavni reditelj će se dohvatiti režije filma ako mu se dopadne finalna verzija scenarija

Objavljeno:

Prema navodima novozelandskog glumca Karla Urbana, koji je u toku sa dešavanjima oko snimanja novog nastavka čuvenog filmskog serijala "Ratovi zvezda", ovoj popularnoj franšizi bi mogli da se spremaju radikalni rezovi.

Kako kaže, ako ovaj film snimi Kventin Tarantino, biće "potpuno nenormalan i creva će prštati na sve strane". Njegov scenario je još uvek u fazi razvoja, a Urban tvrdi da ima informacije o svemu tome. O ovom nastavku su pričali glumci Simon Peg i Zakari Kinto, ali niko još nije izlazio u javnost sa konkretnim vestima.

"Kventin Tarantino je otišao kod J.J. Abramsa i izneo mu je ideju za novi film iz serijala Ratova zvezda. Ne morate da brinete da li će biti pun opscenih scena. On želi da film dobije R-rejting (za starije od 18 godina, op.a.)...ako nekog usisa svemir, što smo već videli sto puta, prvo ćemo ih videti potpuno rasporene",

Već su se prethodno čule najave da će Tarantino ciljati na R-rejting, u skladu sa svojom reputacijom i senzibilitetom, naročito ako bude dobio rediteljsku ulogu. U ovom trenutku, scenarijsta Mark L. Smit piše scenario zasnovan na Tarantinovoj ideji, koju je ovaj predstavio J.J. Abramsu. Prema trenutnim glasinama, slavni reditelj će se dohvatiti režije filma ako mu se dopadne finalna verzija scenarija.

BONUS VIDEO: JUŽNI VETAR OSVOJIO 4 NAGRADE U NIŠU: Naisa za Miloša Bikovića, ovim snimkom je oduševio PUBLIKU!

(Espreso.co.rs /Movieweb.com)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.