Samostalni referenti: Počelo je kao bend, a 20 godina traje kao familija! (FOTO) (VIDEO)

ska legende

Samostalni referenti: Počelo je kao bend, a 20 godina traje kao familija! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj bend je nedavno objavio spot za pesmu "Ja bih da živim", a na rođendanskom koncertu će premijerno izvesti i nove pesme
Objavljeno:
Beogradski ska-pank bend Samostalni referenti 5. februara u Domu omladine Beograda održaće koncert kojim će obeležiti dvadeset godina rada. Novi rep hit! Beograde spremi se - stigle Čke beogradske 2!
Printscreen/Youtube/referenti
Nedavno su objavili spot za pesmu "Ja bih da živim", koja je dobro prihvaćena od strane publike,
Predrag Bojović Fefe, pevač sastava Samostalni referenti. Na domaćoj sceni ste poznati kao bend koji od osnivanja ima svoju vernu publiku. Šta je po vašem mišljenju specifičnost vaše muzike i energije, onaj ključni faktor koji je doprineo da zainteresujete ljude za svoju muziku i oformite jaku fan bazu, iako ste jako dugo svirali bez snimljenog materijala?
Muziku koju svirate definisali ste kao "Belgrade Turbo Ska”. Kako posle dvadeset godina karijere vidite uticaj Referenata na domaćoj muzičkoj sceni? Kako iz današnje prerpektive gledate na početke benda i kako sebe danas, u poređenju sa devedesetim godinama kada je bend počeo aktivno da svira, vidite na muzičkoj sceni Srbije?
Postoji li neki koncert ili drugi bitan momenat iz dosadašnje 20 godina duge karijere koji biste posebno izdvojili?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.