Vedrana Rudan brutalna: Hrvatski političari su pušači američkog ku*ca! (FOTO)

bez dlake na jeziku

Vedrana Rudan brutalna: Hrvatski političari su pušači američkog ku*ca! (FOTO)

Neki naši očevi služili su se specijalnim noževima kojima su ljudima rezali vratove. NDH je bila jedina zemlja u kojoj je postojao koncentracioni logor za decu
Objavljeno: 10:48h
Hrvatska književnica Vendrana Rudan
blogu Hrvatskoj
VEDRANA RUDAN: Amerika nikad neće odgovarati za milione ODRUBLJENIH GLAVA! Prenosimo vam najzanimljivije delove: Svi mi koji baš nikakve veze nismo imali sa precima koji su za vreme NDH pu*ili Hilteru, ubijali Jevreje, Srbe, Rome Dok smo živeli u Jugoslaviji, uređenoj zemlji, učili su nas da ne smemo da mrzimo. Mržnja je bila službeno zabranjena, bili smo "nesvrstani"
Nijedan američki zločin jugoslovenske vlasti nisu blagoslovile.
Kad su Rusi napali Čehoslovačku, pišem o tome jer se toga sećam, Dok sam živela u Jugoslaviji, je*e mi se šta će o ovome što pišem reći hrvatski nacisti, plaćenici iz EPH i ostale budale opranoga mozga, bila sam ponosna na svoju zemlju.
Nisam glasala za mržnju! Nisam glasala za današnju hrvatsku glad, bedu, nezaposlenost. Znam da ne živimo u smeću od zemlje zbog “svetske krize” nego lokalnih lopova. Ni to mi ne pomaže.
Znam, oni su napali nas, mi smo se samo branili U današnjoj NDH ubijaju se Hrvati s toliko perverznom strašću da čovek zbog očaja poželi sam sebi hrvatskom kamom prerezati hrvatski vrat. Ćutimo. Jedini u civilizovanom svetu ćutimo dok Ameri i Jevreji ubijaju Gazu...
Našim su političarima usta toliko puna američke sperme da će se zbog toga mojim praprapraunucima dizati želudac.
Kome ja govorim? SMEĆE
Je*e se nama za hiljade pobijene dece staraca, žena. Iz dana u dan nas bombarduju nas podacima koliko je u avionu poginulo dečice, koliko staraca, koliko stručnjaka za AIDS... e*ite se, pušaci američkoga ku*ca Je*e se vama. Jugoslavije nema Zločina. Go*na smo bili, go*na ostali Jugoslavija Tad sam za sebe mislila da sam čovek."

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.