U iščekivanju proleća: Boa i Remi snimili novu pesmu i spot! (VIDEO)

u susret novom albumu

U iščekivanju proleća: Boa i Remi snimili novu pesmu i spot! (VIDEO)

Za pesmu "Daleko u proljeće" snimljen je i video spot u režiji Petre Oreč, članice grupe, koja je ujedno i dizajnirala album, čime je povezala priču albuma i video spota
Objavljeno: 21:15h

U susret novom, devetom studijskom albumu "Dok glazba traje", Boa predstavlja novi singl i video spot za pesmu koju su snimili u saradnji sa Remi iz grupe "Elemental". Besplatna predstava za decu: Zašto ne mogu da te pitam gde si otišao? (FOTO)

Printscreen/Youtube/MENARThr
Za pesmu "Daleko u proljeće" snimljen je i video spot u režiji Petre Oreč, članice grupe, koja je ujedno i dizajnirala album, čime je povezala priču albuma i video spota.
Printscreen/Youtube/MENARThr
- Pesma "Daleko u proljeće" bila mi je zaista izazov jer sam pokušala spojiti nespojivo. Glavna ideja za kojom sam se vodila bila je dizajn albuma koji je podosta hladan i jednostavan, a naslov pesme kao i ona sama, govori o nečem lepom i toplom. S obzirom da se ipak radi o Boi, koja je za mene uvek predstavljala muzički i umetnički art, odlučila sam se na nešto neobično. Spot je na prvi pogled hladan, no ono što volim isticati obično jest da pravo oko vidi lepotu i u ružnome, pa sam tako pokušala iz te naočigled hladnoće izvući toplinu - rekla je Petra Oreč.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.