LEPA ANA JE I DANAS FATALNA: Bila je Mis Jugoslavije, cela zemlja je uzdisala za njom, a sad u 6. deceniji izgleda kao boginja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

ŽARIRA I PALILA

LEPA ANA JE I DANAS FATALNA: Bila je Mis Jugoslavije, cela zemlja je uzdisala za njom, a sad u 6. deceniji izgleda kao boginja! (FOTO)

Nije ostvarila preterano zapaženu inostranu manekensku karijeru, što zbog ljubavi, što zbog nedostatka agencija u to vreme, koje bi se pobrinule za Saso

Objavljeno: 13:38h

Ana Saso i danas svojom lepotom privlači pažnju medija, a nema ko se ne divi sjajnoj liniji danas 55-godišnje lepotice. Zgodna je Splićanka bila i ostala, a javna scena upoznala ju je zaista davno. Saso je u septembru 1982. godine u Banja Luci postala Miss Jugoslavije.

Predstavljala je tada mlada Splićanka tako Jugoslaviju na svetskom izboru u Londonu. Prethodila je tome kratka manekenska karijera, ali izbor za Miss je vinuo u zvezde. Ono što joj je donelo status seks simbola za sva vremena bila je reklama za Pipi. Reklama je snimana na Bačvicama 1983. godine, a prizori seksi, mokre Ane urezali su se tada u pamćenja mnogih mladića.

Nije ostvarila preterano zapaženu inostranu manekensku karijeru, što zbog ljubavi, što zbog nedostatka agencija u to vreme, koje bi se pobrinule za Saso. Ipak, pokušavala je godinama pomoću slave stečene na lepoti da se probije u svetu muzike. Snimila je tako duet s Danijelom Popovićem, a znala je Ana nastupati i na večerima šlagera, pa je snimila i duet s klapom Šibenik.

Kad je ljubavni život u pitanju, iza Ane su dva braka. Prvi suprug splitske lepotice bio je pokojni preduzetnik Nenad Teklić-Baro, a drugi Igor Francešči. Bila je u petogodišnjoj bračnoj zajednici s Barom, a početkom 2000-ih ušla u brak s Franceščijem. Bilo je to bajkovito venčanje i mnogi su predviđali da je zauvek. Ipak, 2004. godine sporazumno su se razveli. Na treći brak se Saso još nije odlučila, iako je već duži niz godina u vezi s lekarem Hrvojem Tomasevićem. Tokom turbulentne veze svojevremeno su i raskinuli, ali su pomirili. Hoće li se odlučiti jednog dana i na treći brak, samo legendarna manekenka zna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.