LOVEFEST “ZAPALIO” VRNJAČKU BANJU VEĆ PRVU NOĆ: Stephan Bodzin slavio rođendan, vaterpolisti zlato iz VIP lože (VIDEO)
Foto: Ivan Miladinović

lovefest 2018

LOVEFEST “ZAPALIO” VRNJAČKU BANJU VEĆ PRVU NOĆ: Stephan Bodzin slavio rođendan, vaterpolisti zlato iz VIP lože (VIDEO)

Prvo veče Lovefesta ostavilo je nezapamćen utisak, a prave klabere ni kiša nije sprečila da isprate svoje omiljene izvođače

Objavljeno:

Nastup Nicole Moudaber, Stephana Bodzina i jutro sa Dubfire-om uz scenografiju koja je bila potpuno iznenađenje za sve posetioce, pokazali su zašto je Lovefest i dalje u vrhu evropske muzičke industrije.

Dubfire
Dubfirefoto: Marko Edge

Blow Stage specifičnim izgledom oduvao posetioce

Najveći utisak ostavila je i najnovija Blow bina na kojoj su se smenjivali vrsni di-džejevi i tehno velikani među kojima su Len Faki, Blawan i Matrixxman, koji je posle svog nastupa uživao uz neverovatnu Budino, koja je potpuno rastopila masu svojom muzikom.

Secret cinema
Secret cinemafoto: Marko Edge

Otvaranje Fire bine za pamćenje

Headlineri Fire Stage-a “zapalili” su najveću binu festivala ljubavi. Stephan Bodzin ujedno proslavljajući svoj rođendan, izveo je do sada na širim prostorima nezapamćeni live nastup, a Dubfire svojim vanserijskim setom održao pun stage do poslednje trake.

Nicole
Nicolefoto: Marko Edge

Večeras Cocoon velikani na Lovefest Fire bini

Večeras je jedno od najbitnijih večeri iskrenih ljubitelja pravog tehno zvuka jer na Fire binu stižu velikani najvećeg andergraund brenda na svetu, Cocoon. Predvodnik ekipe je naravno veliki Svan Vath koji ovog puta uz sebe dovodi najtraženije di-džejeve, a to su Marcel Dettmann, Illario Alicante i Andre Galuzzi.

Lovefest
Lovefestfoto: Ivan Miladinović

Energy bina ostaje verna andergraund zvuku

Poseban underground spektakl očekuje se na Energy bini na kojoj nastupaju svetski poštovani znalci dubokih tonova, Luke Hess, Levon Vincent i Roi Perez.

foto: Ivan Miladinović

Vaterpolisti slavili zlato na Fire Stage-u

Već prve festivalske večeri, među brojnim posetiocima našle su se i poznate ličnosti, a najsjajnije su sijali naši vaterpolisti koji su na festival ljubavi došli da proslave odbranu titule evropskog prvaka i još jednu zlatnu medalju u nizu. Iz VIP lože naši reprezentativci su se zabavljali uz hedlajnere, a kako i sami kažu večeras, kao i hiljade drugih, željno iščekuju nastup velikog Papa Svena.

Rođendanska torta
Rođendanska tortafoto: Ivan Miladinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.