MUZIČKI SPEKTAKL U TOPČIDERSKOM PARKU: Veliki broj domaćih i stranih izvođača na ENTER festivalu!
Foto: Promo

ulaz je besplatan!

MUZIČKI SPEKTAKL U TOPČIDERSKOM PARKU: Veliki broj domaćih i stranih izvođača na ENTER festivalu!


Otkrivajući listu izvođača koji će nastupiti na “Enter“ festivalu Nikola Glišić je pozvao ljubitelje dens, pop, hip-hop, rok i elektro zvuka da posete novi beogradski festival muzike u Topčiderskom parku za koji je ulaz besplatan

Objavljeno:

Na prvom beogradskom festivalu muzike „Enter“ koji će se održati od 28. do 30. juna u Topčiderskom parku nastupiće veliki broj domaćih i stranih izvođača, najavljeno je danas na konferenciji za štampu u Kući kralja Petra Prvog na Senjaku.

Na konferenciji su govorili predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, glumac Nikola Glišić, Jana Gligić iz organizacije ENTER festivala i Jugoslava Smiljković – Stojanović iz Kompanije „Dunav osiguranje“ koja je generalni sponzor festivala.

Irena Vujović je istakla značaj muzičko-zabavnih manifestacija za razvoj turizma, dodajući da je opština Savski venac sa zadovoljstvom prihvatila poziv i podržala organizaciju „Enter“ festivala.

- Turistička organizacija Savskog venca organizuje brojne manifestacije za građane, a ovo je prvi put da na našoj opštini imamo muzički festival koji prevazilazi lokalne okvire što je od velikog značaja za promociju ne samo Savskog venca, već i Beograda kao destinacije. Festival na kojem će nastupiti popularni izvođači iz zemlje i regiona podržala je i Turistička organizacija Beograda – rekla je Vujović, zahvalivši sponzorima i prijateljima festivala bez čije podrške i pomoći Savski venac ne bi imao ovakav muzički događaj.

ENTER Festival
ENTER Festival foto: Promo

Otkrivajući listu izvođača koji će nastupiti na “Enter“ festivalu Nikola Glišić je pozvao ljubitelje dens, pop, hip-hop, rok i elektro zvuka da posete novi beogradski festival muzike u Topčiderskom parku za koji je ulaz besplatan.

- Festival traje tri večeri, pripremljen je bogat program, različitih muzičkih pravaca, žanrovskih izvođača iz zemlje i inostranstva. Neka od imena su Inna, Seeya, Bad Copy, Ničim izazvan, Irie FM, Prti Bee Gee i mnogi drugi, a zahvalnost što Beograđani konačno imaju festival kakav zaslužuju dugujemo Opštini Savski venac, kao i sponzorima poput „Dunav osiguranja“ i svim ostalima - naglasio je Glišić dodajući da je ovo pravi način da se dočeka kraj školske godine, ispitnih rokova i dočeka leto u prelepoj prirodi Topčiderskog parka.

U ime generalnog sponzora, Kompanije „Dunav osiguranje“, na konferenciji se obratila Jugoslava Smiljković Stojanović, koja je istakla da ova najveća nacionalna osiguravajuća kuća u Srbiji, sa tradicijom postojanja od preko 40 godina, sa zadovoljstvom podržava projekte koji su društveno odgovorni.

-U tom smislu pružamo podršku „Enter“ festivalu koji počinje da raste i nadamo se da ćemo se sresti i sledeće godine- poručila je Smiljković Stojanović. Nakon konferencije upriličen je koktel u dvorištu Kuće kralja Petra Prvog.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.