POSLE TOLIKO GODINA, PARA I SLAVE, MERIŠ ULOGE BROJEM REPLIKA. JADE! Sergej Trifunović opleo po kolegi, na koga li je mislio - na Lazu ili na Mikija? (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić, Beta/ Saša Đorđević

izvređao bez ikakve zadrške

POSLE TOLIKO GODINA, PARA I SLAVE, MERIŠ ULOGE BROJEM REPLIKA. JADE! Sergej Trifunović opleo po kolegi, na koga li je mislio - na Lazu ili na Mikija? (FOTO)

Sergej je cenjenog kolegu častio strašnim uvredama

Objavljeno: 22:12h

Glumac Sergej Trifunović izgleda nikad ne miruj kada su u pitanju postovi koje objavljuje na svom Tviter profilu. Sergej je putem ove društvene mreže do sada uspeo da navuče gnev na hiljade ljudi, zaratio je gotovo sa svim i svakim počevši od pevača, voditelja, političara, raznih boraca za prava, pa sve do svojih kolega glumaca.

Njegova maksima je "što na um-to na drum", a vokabular mu je bogat raznim neobičnim izrazima kojima voli da čašćava svoje protivnike.

Međutim, nismo očekivali da će se Sergej ustremiti i na pripadnike sopstvene profesije i krenuti u nemilosrdni obračun sa svojim kolegama. Ovoga puta on je uputio dve oštre poruke jednom našem "velikom i legendarnom glumcu", ali nije želeo da precizira o kome se tačno radi.

Njegovi pratioci su pretpostavili da je u pitanju Lazar Ristovski ili Miki Manojlović, s obzirom na to da su ova dvojica Sergejevih kolega bliski trenutnoj vlasti, a upravo je Ristovski dva dana pre Trifunovićevog tvita u intervju za jedan beogradski dnevni list pominjao vlast u krajnje pozitivnom kontekstu.

On je tom pilikom govorio o svojoj ulozi kralja Petra, koju je najavio kao poslednju, u filmu/seriji "Kralj Petar Prvi u slavu Srbije" nastalom prema romanu "Čarape kralja Petra" Milovana Vitezovića i otkrio zašto je četiri godine odlagan rad na ovom projektu.

- Veliko nerazumevanje kod ljudi koji su to mogli da preseku. Zatim, velika nezainteresovanost za temu, kod onih koji bi morali da budu zainteresovani. Busanje u prsa i lažni patriotizam bio je jači od svesti o tome da je jedan ovakav projekat neophodan Srbiji. I tako dalje, i tako dalje. Sve u svemu, očekivao sam više od mnogih, a dobio premalo. Pojavio se onda čovek koji drži reč i poštuje istoriju svog naroda. Predsednik Vučić. On je direktno intervenisao da RTS uvrsti u svoj program finansiranja ovaj, za Srbiju, rekao bih najvažniji projekat u kulturi ove godine - rekao je Ristovski.

Ipak, Sergej u tvitu ne precizira tačno šta je to što ga je razljutilo kod kolege koga nije želeo da imenuje.

- Veliki glumac, ime, legenda, a tek mali iskompleksirani kurton koji nije pročitao kod Stanislavskog ”nema malih uloga, samo malih glumaca” - napisao je na Tviteru, a posle par minuta se nadovezao.

- Zapravo ovako: posle toliko godina, toliko velikih uloga, toliko para, toliko slave, ti meriš uloge brojem replika i stranica. Jade - tvitnuo je Sergej, a na vama je da procenite na koga se ovo odnosilo.

Šta vi mislite, na koga je ciljao Sergej Trifunović?

Bonus video

Branislav Lečić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.