ESPRESO NA SNIMANJU VOJNE AKADEMIJE: Otkrili smo KOJA SU NOVA IMENA i pričali sa GLAVNIM JUNACIMA (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

utisci sa snimanja

ESPRESO NA SNIMANJU VOJNE AKADEMIJE: Otkrili smo KOJA SU NOVA IMENA i pričali sa GLAVNIM JUNACIMA (FOTO)

Ekipa našeg portala posetila je snimanje 4. nastavka popularne serije "Vojna akademija"

Objavljeno:

Espreso je bio gost kasarne na Banjici gde su snimani kadrovi serije koju vole svi, od 7 do 107 godina. Pored reditelj Dejana Zečevića, na snimanju nas je sačekala čitava plejada naših najpoznatijih glumaca angažovanih u seriji, a koji su nam ovom prilikom otkrili detalje nove sezone.

Četvrti serijal "Vojne Akademije" donosi nove zaplete u kojima će naši junaci kadeti proći kroz intenzivan deo vojne obuke, pakleni "dril", koji će na kraju pokazati jesu li dostojni da nose uniformu ili, možda, ipak nisu...

Kadrovi sa snimanja
Kadrovi sa snimanja foto: Filip Plavčić

Brojni novi likovi iz vojnih redova, kao i novi zanimljivi akteri van vojske, obogatiće već postojeće, nama dobro poznato društvo, a neočekivani obrti u privatnim životima junaka Morače, Cece, Stošića, Klisure, Šaše i drugih, unose novu dinamiku u radnju koja publiku, kao ni do sada, neće ostaviti ravnodušnom.

Pored već dobro poznatih glumaca Bojana Perića, Tijane Pečenčić, Branka Jankovića, Dragane Dabović, Ivana Mihailovića, Dragana Bjelogrlića, Tihomira Stanića, Olge Odanović, Gordana Kičića, tu su i mladi kadeti Anđela Jovanović, Andrea Ržaničanin, Gordana Paunović, Đorđe Stojković, Vučić Perović, Slaven Došlo.

Ekipa na okupu
Ekipa na okupu foto: Filip Plavčić

U novoj sezoni pridružiće im se i Marija Bergam, Marija Vicković, Viktor Savić, Marko Gvero, Marija Gašić, Radivoje Bukvić, Nela Mihailović...

- Maksimalno uživamo na snimanju. Nigde ne žurimo i imamo dovoljno prostora i vremena da se posvetimo tome što radimo. Ove godine nas je procentualno više nego prošle sezone, pa su nam samim tim zadaci dosta ozbiljniji. Nravno, pored ljubavnih stvari, očekuju nas i vojnički izazovi. Mogli ste da pretpostavite prošle sezone da ću ja biti malo problematičan, što se i obistinilo, ali videćete već kako će se sve razvijati - rekao nam je Slaven Došlo koji u seriji igra superinteligentnog buntovnika Iku.

Slaven Došlo
Slaven Došlo foto: Filip Plavčić

- Meni privatno fali malo te drčnosti, pa mi je zanimljivo na koji način mogu tim da se služim, makar kada je snimanje u pitanju. Prija mi ova uloga lika koji je ispravan, čvrstih stavova koje brani u svakom trenutku - priča glumac i dodaje da bi uniformu nosio svaki dan, "samo da ne mora ujutru da bira šta će da obuče".

U prethodnoj sezoni, publika je zavolela i lik kadetkinje Svetlane Cece Savić koju tumači Anđela Jovanović.

Anđela Jovanović
Anđela Jovanović foto: Filip Plavčić

- Ceca je malo sazrela, ali ne previše. I dalje je takva kakva jeste, ali sada, nakon promena koje su se desile, postala mi je mnogo draža i simpatičnija, pogotovo njena ženska strana koju do sada nije imala. Snimanje je počelo 10. aprila, ali u junu nas očekuje pravo ludilo. Snimaćemo 15 dana na Pasuljanskim livadama gde nema signala ni wi-fi, pa nas očekuje pravi vojnički život, čemu se baš radujem. Ekipa je divna i konačno imam osećaj kao da sam se vratila svojoj kući - otkriva glumica.

foto: Filip Plavčić

Bonus video

Glossy lično – Marko Mandić: Ne bih muvao zauzetu devojku... Valjda!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.