TUŽAN KRAJ SERIJE NEMANJIĆI: Od POSLEDNJIH REČI Vojina Ćetkovića, ledi se krv u žilama! (FOTO)
Foto: Printscreen

STEFANOVA SMRT

TUŽAN KRAJ SERIJE NEMANJIĆI: Od POSLEDNJIH REČI Vojina Ćetkovića, ledi se krv u žilama! (FOTO)

Finale serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" donelo je ključni obrt koji je promenio istoriju Srba, ali i Stefanovo krunisanje, koje je šokiralo mnoge

Objavljeno: 16:42h

Sinoć je prikazana poslednja, trinaesta epizoda najskuplje srpske serije svih vremena, a u istoj su prikazani poslednji trenuci života Stefana Prvovenčanog, koji su, nema sumnje, mnoge ostavili bez daha.

Finale serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" donelo je ključni obrt koji je promenio istoriju Srba, ali i Stefanovo krunisanje, koje je šokiralo mnoge.

Ipak, najupečatljivija, ali i najpotresnija scena jeste kada Ana, koju tumači Sloboda Mićalović, ne može da sakrije tugu kada sazna za Stefanovu (Vojin Ćetković) smrt.

Vojin Ćetković u seriji 'Nemanjići
Vojin Ćetković u seriji "Nemanjići" foto: Printscreen

Nju teši Sava, kog igra Dragan Mićanović. Sava, čije je proglašenje za arhiepiskopa bilo prikazano tokom epizode, sa žaljenjem posmatra Stefanovo beživotno telo. Pored Stefanovog kreveta je sveća, kao i velika ikona, simbol religije koju je voleo.

- Završio sam knjigu o našem ocu, mogu mirno da se pridružim njemu i majci - rekao je Stefan malo pre smrt Savi, pa dodao:

- Savo, to lipa miriše? Lipa, lipa...- Blaga je noć... - poslednje je što izgovara pred smrt.

Bonus video

Espreso Tviter - Danijel Pavlović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.