Rasprodao Dom omladine: Publika seli Trikija u Depo (VIDEO)

legenda trip-hopa

Rasprodao Dom omladine: Publika seli Trikija u Depo (VIDEO)

Svetski poznati muzičar Triki održaće koncert u "Depou" 26. januara, na kom će promovisati svoj novi album "Skilled Mechanics"
Objavljeno:

Legendarni trip-hop muzičar Triki održaće koncert 26. januara u s početkom u 21h u prostoru "Depo" u Beogradu umesto u prvobitno najavljenoj sali "Amerikana" Doma omladine. Šta spaja dve legende? Jedna stvar je zajednička Lemiju i Bouviju! (FOTO) Već dve nedelje pre koncerta "Amerikana" je rasprodata tako da je organizator, "Long play", odlučio da koncert Trikija prebaci u mnogo veći prostor magacina Depo.

Za Trikijev koncert u "Depou" važe već kupljene ulaznice za "Amerikanu", a pored njih pušten je još jedan kontigent ulaznica od 1.800 dinara koje se mogu kupiti na blagajni Doma omladine kao i na svim prodajnim mestima Eventima. 33 činjenice koje niste znali o Dejvidu Bouviju (FOTO) (VIDEO) (GIF) Trikijev nastup u Beogradu biće svojevrsna svetska ekskluziva - naš grad je prvi koji će Triki posetiti na svojoj turneji na kojoj će predstaviti novi album "Skilled Mechanics". Izlazak albuma zakazan je za 22. januar.
Da smo ga slušali, Srbija bi danas bila lepše mesto! Evo šta bi nam Duško Radović poručio umesto čestitke za Božić! Predstojeći album "Skilled Mechanics" najavljen je singlom "Beijing to Berlin", na kom sarađuje sa kineskom reperkom Ivy, a potom i pesmom "Diving away". Specifičnost novog materjala je u tome što je Triki uglavnom preuzeo dužnost vodećeg vokala, a tu praksu je uveo tek na predhodnom albumu iz prošle godine "Adrian thaws".

poput Martine Topley Bird, Bjorka, Neneh Cherry, PJ Harvey i mnogih drugih kao stažista u Massive Attacku
poslednjih godina shvatio sam koliko mi toga pruža publika (na koncertima)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.