Dinastija je počela da se emituje pre 35 godina, a evo kako danas izgledaju glumci iz čuvene serije!

Srećan rođendan!

Dinastija je počela da se emituje pre 35 godina, a evo kako danas izgledaju glumci iz čuvene serije!

Ulice bivše SFRJ osamdesetih bile su prazne kad god se emitovala Dinastija, koja je startovala baš na današnji daleke 1981. godine. A mi smo malo istražili gde su i šta danas rade junaci ove sapunice
Objavljeno:
Serija "Dinastija" obeležila je osamdesete godine prošlog veka Prva epizoda emitovana je 1981, a poslednja u okviru prekinute devete sezone 1989. godine.
Želeo je da bude superčovek: Sve ovo je bio Dejvid Bouvi! (GIF) (FOTO) Jugoslaviji
"Dinastija" je stekla veliku popularnost i postala pravi fenomen sa ogromnim uticajem na tadašnju popularnu kulturu, Džoan Kolins Podsetićemo vas na legendarne likove iz ove serije i otkriti gde su i šta rade danas. Spremni na sve zarad uloge: Neverovatne glumačke transformacije! (FOTO) (GIF)
1. Džoan Kolins - Aleksis Karington

A photo posted by Bobby Eliot (@bobbyeliot) on

Kolinsova je igrala ultra glamuroznu Aleksis Kolins,
odlučnu da uništi život bivšem suprugu Blejku.
Džoan je u odličnoj formi, aktivna je na televiziji, filmu i u pozorištu. knjiga
2. Linda Evans - Kristl Karington

A photo posted by James Demitri (@jamesdemitri) on

Linda je igrala ulogu Kristl, verne supruge Blejka Karingtona, u svih devet sezona i za to osvojila gomilu nagrada uključujući i "Zlatni globus".
Linda je prestala da glumi i sada vodi lanac fitnes centara. Linda je posle toga postala poznata po brojnim estetskim operacijama i knjigama o lepoti i zdravlju. 3. Ema Sems - Felon Kolbi Ema Sems je igrala Felon i u seriji "Kolbijevi", u kojoj su je oteli vanzemaljci.

A photo posted by @IamStevako (@stevako) on

pojavljivala u nekoliko medicinskih serija, 4. Džek Koleman - Stiven Karington Koleman je preuzeo ulogu Stivena od Ala Korlija, a od 2006. do 2010. igrao je Nou Beneta u naučno-fantastičnoj seriji "Heroji". 5. Katarina Oksenberg - Amanda Karington Amanda je prvo zavela maminog verenika da bi se posle se udala za princa Mihajla od Moldavije.
pre "Dinastije" glumila princezu Dajanu u sapunici "Kraljevska romansa Čarlsa i Dajane". udala se za glumca Kaspera van Dina sa kojim odgaja petoro dece. 6. Džon Džejms - Džef Kolbi

A photo posted by (@dynasty8189) on

Veći deo vremena u "Dinastiji" Džef Kolbi je proveo razvodeći se i ponovo ženivši Blejkovu ćerku Felon. Njegov "pogled šteneta" bio je kao stvoren za brojne porodične drame kroz koje je prolazio, uključujući i otmicu Malog Blejka.
Printscreen/Youtube/ActorsForAutism
u drugim sapunicama kao što su "Kolbijevi", "Sva moja deca" i "Dok se svet okreće". 7. Heder Loklir - Semi Džo

A photo posted by Javier (@javier_izquierdo_) on

Loklirova je igrala Semi Džo, nećaku Kristl Karington i ljubavnicu Blejkovog biseksualnog sina Stivena.
Heder nije imala mnogo sreće posle "Dinastije". borila se sa depresijom i privođena je zbog nesmotrene vožnje. Tomijem Lijem 8. Majkl Nader - Deks Dekster

A photo posted by Jason Miller (@jamwasmovin) on

Nader je bio bodibilder u Los Anđelesu. u seriji "Sva moja deca" odakle je otpušten jer je uhapšen zbog posedovanja droge.
Posle toga se nije pojavljivao mnogo na malim ekranima. 9. Džon Forsajt - Blejk Karington

A photo posted by black Caesar (@councilboss) on

Forsajt koji se proslavio ulogom Blejka Karingtona u seriji "Dinastija", "Zlatni globus" napravio je trogodišnju pauzu u glumi, ali se vratio glavnom ulogom u filmu "The Powers That Be". Ostavio je niz značajnih uloga kako u pozorištu, tako i na filmu i televiziji. Preminuo je aprila 2010. godine u 92. godini

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.