Snimak koji otkriva JEZIVE OŽILJKE na licu koje su zbog ŠAMARČINE pretrpele pevačica i basistkinja grupe E Play (VIDEO)
Grupa E Play, Foto: Nebojša Babić

Dobićete uskoro Šamarčinu!

Snimak koji otkriva JEZIVE OŽILJKE na licu koje su zbog ŠAMARČINE pretrpele pevačica i basistkinja grupe E Play (VIDEO)

Alternativni bend E Play oglasio se danas provokativnim trejlerom kojim najavljuje skoro pojavljivanje novog spota "Šamarčina", sa albuma "Sloboda" kog će na CD-u ovog proleća objaviti promoterska kuća Long Play

Objavljeno:

Nekoliko odabranih kadrova sa snimanja spota otkrivaju jezive ožiljke na licu koje su zbog "Šamarčine" pretrpele pevačica i basistkinja Maja Cvetković i prateća pevačica Kristina Jovanović.

"Da budemo samo dobro" i "Srešćemo se neki drugi put" bili su dosadašnji najavni singl/spotovi sa predstojeće "Slobode", čijih je devet pesama producirao Voja Aralica (Bajaga i Instruktori, Kolja, Električni orgazam, Van Gogh...).

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine, vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću...).

Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”.

Tokom proteklih godine pesma “Divan Dan” osvaja prvo mesto na mnogim domaćim listama, a u isto vreme dobija i “Megafon” nagradu za najbollji singl godine. Iako ima preko milion pregleda na youtube, “Divan dan” spada u najomiljenije pesme kada je u pitanju koncertno izvođenje ovog sastava.

Bend je trenutno u studiju gde snima svoj peti studijski album, a kao najavne singlove predstavili su pesme “Da budemo samo dobro” i “Srešćemo se neki drugi put”. Ova grupa najavljuje novi album za 2018. godinu.

Bonus video

GLOSSY LIČNO Dejan Dedić: Uvek ću pamtiti Glogovčev savet

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.