ZBOG NJEGA SU GLEDAOCI NAJVIŠE POBESNELI NA NEMANJIĆE: Glumca koji igra RASTKA devojke obožavaju, a njegova životna priča nije nimalo laka (FOTO)
Glumac je na meti brojnih obožavateljki, Foto: Printscreen

zbog njega su tviteraši podivljali

ZBOG NJEGA SU GLEDAOCI NAJVIŠE POBESNELI NA NEMANJIĆE: Glumca koji igra RASTKA devojke obožavaju, a njegova životna priča nije nimalo laka (FOTO)

Glumac koji će zauvek ostati upamćen po liku Rastka Nemanjića u najskupljoj domaćoj seriji

Objavljeno: 10:21h

Iako je već ostvario nekoliko zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji, nema sumnje da će ga šira javnost najviše zapamtiti po liku Rastka Nemanjića u najskupljoj domaćoj seriji svih vremena.

Andrej Pipović (27) pojavio se u ostvarenjima "Pored mene" i "Branio sam Mladu Bosnu", a i te kako je skrenuo pažnju glumom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine". Nedavno je domaćim medijima otkrio da mu je iskustvo na snimanju filma "Pored mene" bilo dragoceno, ali da, zbog previše obaveza, neće biti u nastavku.

Andrej u seriji 'Nemanjići - rađanje kraljevine
Andrej u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" foto: Printscreen

Za tumačenje lika Rastka Nemanjića dobio je mnogo pohvala, a na društvenim mrežama se uveliko polemiše o njegovom talentu, ali i lepoti, na koju devojke nimalo nisu ravnodušne.

Andrej je jednom prilikom pričao kako je radio različite poslove, te da mu nije bilo strano da konobariše ili da bude animator na proslavama, ne bi li danas bio na mestu na kom je. Dugo je zarađivao male sume novca, ali nije želeo da odustane od svojih snova, koji mu se ovih dana polako ostvaruju.

U seriji "Nemanjići" prikazano je kako njegov lik beži na Svetu goru, iako svi pokušavaju da ga otrgnu od vere, čak i učitelj, koji ga moli da "skine mrak".

Ipak, najzapaženija scena je ona u kojoj se Rastko Nemanjić odriče svetovnog života i posvećuje se duhovnom, odnosno postaje Sveti Sava, a na zidu navodno pored njega možemo videti fresku Svetog Save, i to naravno znatno starijeg od mladića kakav je Rastko bio u tom momentu, što je postalo momentalni hit na društvenim mrežama.

Bonus video:

Petar Strugar: Ne bh bio žena ni na jedan dan, svaka vama čast!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.