Slavko Štimac: Kako da budemo normalni kad nam puštaju rijalitije po ceo dan? (FOTO)

otvoreno o svemu

Slavko Štimac: Kako da budemo normalni kad nam puštaju rijalitije po ceo dan? (FOTO)

Kad bi pustili mlade ljude da komuniciraju prirodno, bez trovanja, oni bi se prirodno i družili, kao što se druže u inostranstvu, gde se prepoznaju kao zemljaci sa velikim sličnostima - kaže glumac
Objavljeno:
Glumac Slavko Štimac govorio je o starim i novim ulogama,
politici u zemljama Balkana. i dalje radi nesmanjenim intezitetom.
Teju Kraja u predstavi "Klaustrofobična komedija" po komadu Dušana Kovačevića. Nemoguće je da ne budete srećni kad on zapeva! Ne verujete? Probajte! (VIDEO)
Pratite medijsku scenu?
ljude čija zanimanja i ne znam, priče o rijaliti šou programima i pikanterije iz života političara. da li rade ono za šta su izabrani, da li pravilno raspoređuju budžete, Da li mislite da političari rade posao za koji su izabrani? Nama nedostaju stručni ljudi koji će znati da stimulišu normalan razvoj društva. Stičem utisak da se najveći broj političara nikada nije ničim drugim bavio, osim politikom.
Najlepšu srpsku NG čestitku napisala je Desanka Maksimović! A umesto toga, klinci danas čitaju Zorannah!
Beogradska publika upravo je imala priliku da pogleda premijeru "Klaustrofobične komedije" po komadu Dušana Kovačevića. Kako ova tema korespondira s današnjim vremenom?
Aktuelna je i s te strane što mi stalno imamo osećaj da se mimo naše volje i učešća dešavaju stvari koje nam kroje sudbinu, da neki moćni igrači učestvuju u tome. bez kulture nema ni ekonomije. Bila je toliko dobra riba da je i Šaft balavio za njom: Da li je ovo najseksi srpska glumica ikad? (VIDEO)
Da li komad pokreće pitanje odgovornosti pisca, intelektualca u društvu? Svi smo odgovorni i moramo da damo sve najbolje od sebe da ono što stvaramo bolje društvo. Šta će ova deca misliti o nama, kakve autoritete oni treba da vide u nama kad im neki polusvet servira vulgarnosti s ekrana. Postoji najosetljiviji deo stanovništva, a to su deca. Je li tema nacionalne i verske netrpeljivosti i prepiranje oko toga ko je kriv za rat i dalje aktuelna, 20 godina kasnije? Kad bi pustili mlade ljude da komuniciraju prirodno, bez trovanja, oni bi se prirodno i družili, Čim se malo primiri situacija, mediji složno raspale sa svih strana, ne bi li se slučajno normalizovali odnosi. ispadi navijača, pojedinačne izjave, a ne normalni odnosi i prijateljstva. Svoj šovinizam nazivaju patriotizmom, a tuđi šovinizmom.
Nakon 1996. nekoliko godina ste živeli u Americi. Šta danas savetujete mlađima? Otići ili ostati? kriza nije samo na našim prostorima, svuda imamo zveckanja oružjem, svedoci smo izbegličke krize, Aljazeerabalkans

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.