Za reprizu Nove godine Belgrade Banging se vraća na klabersku scenu! (FOTO)

za ljubitelje dobrog provoda

Za reprizu Nove godine Belgrade Banging se vraća na klabersku scenu! (FOTO)

Odličan provod 1. januara očekuje nas u klubu Monsun, gde će čak 8 DJ-eva vrteti četiri različita muzička pravca
Objavljeno:

Belgrade Banging je u saradnji sa BASS.CODON-om za vas pripremio reprizu Nove godine pod nazivom "Banging 2016 NYE recap". Ova repriza je rezervisana samo za one najizdržljivije, koji su spremni da posle ludovanja u novogodišnjoj noći provedu još jedno veče đuskajući. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!​

Promo
Ako ste u protekloj godini makar jednom bili na Benging događaju mogli ste da osetite svu tu pozitivnu energiju, ljubav, adrenalin i inovativnost koju je ekipa Benginga delila nesebično sa vama. Sada je došlo vreme da taj osećaj ponovo probudimo!
Promo
Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Ovaj nesvakidašnji događaj biće održan u klubu "Monsun". Na prvojanuarskom programu će se naći četiri različita muzička pravca: Deep Tech, EDM, Dubstep i Trance, a muziku će vrteti čak 8 izvođača.
Promo
Ulaz će biti simboličnih 500 dinara, a žurka počinje u 22 časa. Zbog velikog interesovanja za ovaj događaj potrebno je da rezervišete vašu kartu slanjem imena, prezimena, broja ljudi i broja telefona u inbox Belgrade Banging Facebook stranice. Vaša karta će vas čekati na ulazu.
Promo
Popovi neka u sebi pevaju, komunisti neka ćute: Da li ste čitali testament Pavla Vuisića? (FOTO) (VIDEO) Takođe, možete uzeti i VIB (Very Important Banger) ulaznicu po ceni od 800 dinara sa kojima ćete biti na galeriji iznad densflora, sa sedećim mestima/separeima gde je minimalni uslov otvaranje jedne flaše žestine.
Belgrade Banging je svojim učestvovanjem doprineo uspehu i realizaciji humanitarnog projekta "Dance4Manyafestival", stoga će se i ovom prilikom uključiti u akciju odricanjem prihoda od garderobe. Sav prihod će biti prosleđen za nastavak lečenja Nemanje Ivanovića, poznatijeg kao DJ Manya.
Dođite 1. januara u Monsun. Dobra zabava je zagarantovana!
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.