SPREMA SE BRUTALAN NASTAVAK SENKI NAD BALKANOM! Stiže pojačanje, otkrivamo sve detalje! Vođu okultnog kulta tumačiće jedna od OMILJENIH srpskih glumica, evo koja!
Foto: Printscreen

sprema se ludilo

SPREMA SE BRUTALAN NASTAVAK SENKI NAD BALKANOM! Stiže pojačanje, otkrivamo sve detalje! Vođu okultnog kulta tumačiće jedna od OMILJENIH srpskih glumica, evo koja!

Njen lik će biti veoma intrigantan i brutalan, a oko nje će se isplesti mnoge mračne misterije

Objavljeno: 11:10h

Završena je prva sezona "Senki nad Balkanom", a ova serija Dragana Bjelogrlića postigla je veliki uspeh i naišla na sjajnu reakciju kod naše publike.

U epizodi kojom je završena prva sezona spominje se lik Marije Oršić, vođe okrutnog kulta "Tula". Upravo jedna od protagonistkinja u toj epizodi pominje ženu koja "kroji kape svima u društvu Tule". Nju će tumačiti jedna od omiljenih sprskih glumica.

Prva sezona serije Senke nad Balkanom, foto: Printscreen

Reč je o Vesni Trivalić.

BRUTALNE SCENE SE*SA U SENKAMA NAD BALKANOM! Kičić imao odnose sa potpuno NAGOM mladom glumicom! Sve se videlo! (FOTO)

Vesna će, prema dosadašnjim planovima, u drugoj sezoni igrati kontroverznu Mariju. Scenaristi trenutno razrađuju njen lik, koji će biti veoma intrigantan i brutalan. Oko nje će se isplesti mnoge mračne misterije, a publika će sve to moći da vidi krajem sledeće godine, kada će biti emitovan nastavak serije.

TAJNA SLIKE IZ SENKI NAD BALKANOM: Nezamisliva priča o životu razuzdane umetnice koja je išla po LEZBIJSKIM ŽURKAMA NA KOJIMA JE... (FOTO)

I sam Bjelogrlić je potvrdio da će Vesna biti deo druge sezone serije.

- Vesna će igrati u drugoj sezoni. Rano je da govorim detaljnije o njenoj roli - rekao je čuveni glumac.

Ekskluzivno vam otkrivamo kako će se završiti SENKE NAD BALKANOM! Jedan PUCANJ označiće KRAJ i nakon njega više ništa neće biti isto! (FOTO)

Glumica Vesna Trivalić, foto: Dragana Udovičić

Podsećamo, ranije je najavljeno je da će druga sezona pratiti period pred ubistvo kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju, 1934. godine i završiti se činom njegovog ubistva, dok je treća smeštena pred sam početak Drugog svetskog rata, i raspad Kraljevine Jugoslavije.

foto: Printscreen

– Ako budemo sada radili nastavak, a pretpostavljam da hoćemo (drugu sezonu) koja će se baviti 1934. godinom i imaće za glavni događaj ubistvo kralja Aleksandra. Dakle, zamišljeno je u tri ciklusa. Ovaj se završava pucnjima u Skupštini i neposrednom uvođenju šestojanuarske diktature, drugi je ubistvo kralja Aleksandra, a treći kraj tridesetih godina, potpisivanje Trojnog pakta i početak Drugog svetskog rata - rekao je Bjelogrlić nedavno, na tribini koju je organizovao Evropski studentski forum na Fakultetu za političke nauke.

Šuška se i da će se nova sezona emitovati tek 2019. godine, taman dok svarimo sve što smo nedavno videli u finalu.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.