Dva koncerta: Eyesburn i Nikola Vranjković ove nedelje u Gun Clubu! (FOTO) (VIDEO)

dobar provod zagarantovan

Dva koncerta: Eyesburn i Nikola Vranjković ove nedelje u Gun Clubu! (FOTO) (VIDEO)

Gun Club će ove nedelje ugostiti dva fantastična imena beogradske muzičke scene - bend Eyesburn i fantastičnog Nikolu Vranjkovića
Objavljeno:

Gun klub zaokružuje godinu u velikom stilu! Ove nedelje nas u Gun-u očekuju čak dva koncerta grupe Eyesburn, 25. i 26. decembra, kao i tradicionalni prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića, 24. i 27. decembra. Dvostruki orgazam: Kad Gile i ekipa slave 35 godina - to mora da bude na bis! Pred nastupe u Gun klubu Eyesburn je objavio novi spot za pesmu "Dream is over", koja najavljuje početak priprema za novi album.

upoznajemo publiku sa novim članovima motivišemo ljude na pozitivan odnos prema budućnosti
Kad Neno zapeva o ljubavi... U čast Đavolima i Beograđanima! očekuju već poznate himne, ali u novim izvedbama. nikada ne izvodimo pesme sa DUB elementima u istom aranzmanu
Promo
beogradski sastav "Last Thrill" pored Eyesburna čuje i sve žešći bend "Dot the Eye". mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Tickets prodajne mreže. Najveća sramota ex-YU roka! Pljačkali Džonija Štulića decenijama, nije video ni dinar! (FOTO)
Nikola Vranjković u četvrtak, 24. decembra, i u nedelju, 27. decembra u Gun klubu.
Nikola će svirati i u
elektrik i u akustik varijanti Indi senzacija! Basille i Lost Frequencies potvrdili dolazak na Exit festival! (FOTO) u četvrtak ugostiti grupu "Vizelj", a u nedelju bend "Cross Breeze".
nedavno objavio novu pesmu pod nazivom "Fototapet" u prodaji u Felix Shopu , u kafeu Šikarica, i u Žila Shopu (Čumićevo sokače)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.