Concrete DJz u misiji - Oduvaćemo Monsun! 12 godina legendarnog BG tehno sastava!

Ima da pršti na sve strane!

Concrete DJz u misiji - Oduvaćemo Monsun! 12 godina legendarnog BG tehno sastava!

Članovi ove ekipe furiozno će obeležiti svoj jubilej!
Objavljeno:

2003. godine zvanično je formirana organizacija Concrete Djz sa ciljem da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom, nudeći ono što je osećala i iza čega je stajala - beskompromisni tehno zvuk.

Danas, nakon više od jedne dekade postojanja, ekipa iza sebe ima mnoštvo organizovanih žurki koji se i dan danas pamte i prepričavaju. Originalnu četvorku u vreme formiranja Concrete Djz-a činili su Matsura, Luka, Mita i Filip. I dok se u međuvremenu ekipa donekle promenila, i neke članove zamenili novi prijatelji, a takođe neki nezvanični članovi postali deo porodice, danas, nakon 12. godina, što je i povod za ovu proslavu, ekipu čine Luka, Mita, Bojan, Matsura i Ćusa, koji će u subotu 5. decembra u Monsunu i nastupati zajedno nakon više godina.
Jedinstvena je prilika čuti i videti ove ljude na okupu a takođe i dobar povod da ljubitelji pravog undergrounda ponovo plešu uz prepoznatljive betonske ritmove. Budite spremni na poznatu energiju i vajb koji karakteriše Concrete Djz, ali i moderan zvuk koji se razvijao tehnološkim napretkom. Pozivamo vas da uveličate proslavu 12. rođendana Concrete Djz-a koji je zakazan za 5. decembar u Klubu Monsun i da zajedno obeležimo jubilej ove kultne ekipe. Oficijalni after biće održan u klubu 9.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.