FESTIVAL LJUBAVI OBORIĆE REKORDE VEĆ PRVI DAN: Ova tehno "trojka" otvara Lovefest (FOTO)
Foto: Promo

Jedanaesto izdanje festivala

FESTIVAL LJUBAVI OBORIĆE REKORDE VEĆ PRVI DAN: Ova tehno "trojka" otvara Lovefest (FOTO)

Izgleda da slogan #NextLevel potpuno priliči ovogodišnjem Lovefestu, jer će jedanaesto izdanje festivala ljubavi, po najavama organizatora oboriti sve rekorde i preći na novi nivo

Objavljeno:

Već prvog dana sve posetioce najveće festivalske bine Fire Stage-a, očekuju čak tri velika svetska hedlajnera, a samo tri nedelje pre početka prvi festivalski dan je gotovo rasprodat. Tako će 3. avgusta festival u Vrnjačkoj Banji otvoriti Loco Dice, Chris Liebing i jedan od omiljenih di-džejeva srpskih klabera Matador.

Malo ljudi zna da Loco Dice svoje korene vuče iz hip-hop muzike. Kao dete, imao je veliku kolekciju kockica, koju je čuvao i tako je dobio nadimak Dice, a kasnije je zajedno sa razvojem di-džej karijere stigao i prefiks Loco.

foto: Promo

Chris Liebing je nemački di-džej, producent , a ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Liebing svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane.

foto: Promo

Gavin Lynch poznatiji kao Matador je irski producent, čija se muzika poslednjih godina urezala u srca rejvera iz Srbije. Izvođač koji je u godinama iza nas proglašavan za najboljeg Live Act artista, ima na desetine hitova i nastupe gotovo 365 dana u godini, a ovog leta premijerno nastupa na festivalu ljubavi.

foto: Promo

Osim ove eminentne tehno trojke, na Lovefest Fire stiže i trenutno najtraženiji di-džej na svetu Maceo Plex, kao i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca. Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Marcel Dettmann, Valentino Kanzyani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Još samo 125 mesta u Lovefest kampu

Iz godine u godinu kampera je sve više na festivalu ljubavi, pa je tako ovog leta on gotovo rasprodat tri nedelje pre početka festivala. Ostalo je još samo 125 mesta, a trodnevne ulaznice po ceni od 15 evra mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa ili poručiti na www.lovefest.rs

Promo cena VIP ulaznica do 14. jula u ponoć

Za one koji sve nastupe izvođača na Fire bini žele da posmatraju sa najboljeg mesta, na raspolaganju su VIP ulaznice i to po promo ceni od 39 evra. Akcija traje do petka, 14. jula u ponoć kada će karte poskupeti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.