Džezeri, ovako lepog Bajagu nikad niste videli ni čuli! Zar ne? (FOTO) (VIDEO)

Sa druge strane...

Džezeri, ovako lepog Bajagu nikad niste videli ni čuli! Zar ne? (FOTO) (VIDEO)

Lena Kovačević će u subotu, 5. decembra, održati koncert u Merkator Centru u Beogradu na kom će se po prvi put, nakon objavljivanja 3. albuma, predstaviti beogradskoj publici
Objavljeno: 18:46h

Treći album pop-džez pevačice Lene Kovačević pod nazivom "Džezeri" inspirisan je popularnim Bajaginim pesmama. Rundek Mostove opet donosi u BG! A ovako se igra sa svetom kapitalista i klošara! (VIDEO)

Promo
Lena se za Bajagine pesme opredelila zbog toga što je podsećaju na detinjstvo, ali i zato što smatra da je Bajaga vrhunski muzičar na našim prostorima i da su njegove pesme predivan spoj odličnog teksta i kvalitetne muzike. Samo oni mogu Beogradom da jure 93.7 na sat! Sa osmehom! (FOTO)
Lena će u subotu 5. decembra u 19h održati koncert u Mercator Centru Beograd. Pored Leninog koncerta, u sklopu 13. rođendana Merkator Centra, posetioci će u nedelju 6. decembra uživati u koncertu Dečije filharmonije koji počinje u 13 časova. Da li ste ikada svirali lasersku harfu? Ne? Evo gde to možete da uradite! (FOTO)
Promo
- Radujem se susretu sa beogradskom publikom, a to će biti ujedno i moj prvi nastup od objavljivanja novog albuma "Džezeri". Pored najnovijih pesama, moji muzičari i ja izvešćemo i pesme sa prethodna dva albuma, ali pripremamo i poneko slatko iznenađenje - otkriva Lena. Za*ebao i sveeee baju! Faca momka kome je Metalika poklonila gitaru - neprocenjivo! (VIDEO)

otkrite kakvo vam je to iznenađenje ova pevačica pripremila.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.