Giant sand 29. novembra u Domu omladine Beograda na prvom koncertu u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

pioniri indi-amerikane

Giant sand 29. novembra u Domu omladine Beograda na prvom koncertu u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Grupa će predstaviti aktuelno izdanje “Heartbreak Pass” i ujedno sa srpskom publikom proslaviti trideset godina postojanja
Objavljeno: 14:23h

Legendarne pionire indi-amerikane Giant Sand, domaća publika će imati prilike da, po prvi put uživo, čuje 29. novembra od 20 i 30 časova, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Oni će na ovom koncertu predstaviti aktuelno izdanje “Heartbreak Pass” i ujedno sa srpskom publikom proslaviti trideset godina postojanja. Tim povodom smo porazgovarali sa osnivačem Giant Sanda, Howe Gelbom o aktuelnostima u bendu i predstojećem koncertu. Ovo ne smete propustiti: Giant Sand u Beogradu! (FOTO) (VIDEO) Ograničena količina ulaznica po specijalnoj pretprodajnoj ceni od 800 dinara je rasprodata. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara su u pretprodaji preko EVENTIM mreže. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.200 dinara.

Vaš novi album “Heartbreak Pass” predstavlja proslavu 30 godina postojanja Giant Sanda. Kako biste opisali zvuk na novom albumu i šta je novina u odnosu na prethodna muzička izdanja? Howe Gelb: “Heartbreak Pass” savršeno oslikava različite žanrove američke muzike, koja je oduvek bila zastupljena u ovom bendu. Giant Sand je prisutan na muzičkoj sceni već tri decenije i u tom periodu se muzička scena dosta promenila. Koja je bila najveća prepreka koju ste morali da prevaziđete tokom svoje bogate karijere?

Zajedno sa Lonom Kelej, većinu koncerata na turneji će otvoriti članovi Giant Sanda, Brajan Lopez i Gabrijel Salivan, a pored njih će nastupiti i bend Vaše ćerke Patsys Rats. Možete li nam reći nešto više o njihovoj muzici i Vašoj saradnji sa njima? Howe Gelb
Kakvi su Vam dalji planovi za budućnost, s obzirom na to da ste izjavili da je došlo vreme da Giant Sand ode u penziju i da napravi nešto novo što će trajati narednih 30 godina? Howe Gelb Srpska publika je imala prilike da Vas čuje 2006. godine, na solo koncertu u Domu omladine Beograda. Šta očekujete od nastupa Giant Sanda u Domu omladine, 29. novembra?
Howe Gelb

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.