DŽEJ VRATIO LJUDE U BIOSKOPE Za tri nedelje u Srbiji i regionu film “Nedelja” pogledalo 400.000 gledalaca
Film Nedelja, Foto: Promo

Promo

DŽEJ VRATIO LJUDE U BIOSKOPE Za tri nedelje u Srbiji i regionu film “Nedelja” pogledalo 400.000 gledalaca

Ovo ostvarenje ponovo je vratilo Džejeve stihove u kafane

Objavljeno:

Bioskopi su ponovo puni, a ovog puta razlog tome je emotivna priča o životu pevača Džeja Ramadanovskog koja osvaja srca publike širom regiona. O uspehu ostvarenja “Nedelja” svedoči činjenica da je za samo tri nedelje ovaj film videlo čak 400.000 gledalaca.

Publika ima priliku da pogleda, do sada malo poznate, detalje Džejevog života i to je ono što ovo ostvarenje izdvaja. Producent Vladan Anđelković i scenarista Stefan Bošković, u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim centrom Srbije, su na jedan poseban način uspeli da ožive nasleđe poznatog pevača.

Pored same priče i nezaobilazne muzike, film je obeležila i neverovatna glumačka ekipa. Husein Husa Alijević izneo je ulogu Džeja na jedinstven način, dok je Marko Janketić u ulozi Džejevog brata pobrao sjajne kritike. Milica Janevski i Zlatan Vidović oduševili su gledaoce ulogama Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića. Pored njih, zapažene uloge ostvarili su i Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Ovo ostvarenje ponovo je vratilo Džejeve stihove u kafane. Mladi, čak i oni koji nisu imali priliku da dožive njegovu eru, zahvaljujući filmu, otkrili su dubinu njegovih pesama i prepoznali se u njihovim emocijama. Za starije, Džejeve reči su ostale nosilac nostalgije i uspomena, dok je pesma “Za kraj” postala neizostavan deo repertora na mnogim slavljima.

Film “Nedelja”, čiju režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, nastavlja sa prikazivanjem širom Srbije i regiona, a vikend pred nama je sjajna prilika za sve koji još uvek nisu pogledali ovu dirljivu priču, da to i urade. Distribucija ovog ostvarenja poverena je regionalnom distributeru Art Visti.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.