METJUOVO TELO IZNOSE IZ KUĆE, POTRESNE SLIKE OBIŠLE SVET: Zavladala ogromna tuga i neverica (FOTO)
Metju Peri, Foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

potresno!

METJUOVO TELO IZNOSE IZ KUĆE, POTRESNE SLIKE OBIŠLE SVET: Zavladala ogromna tuga i neverica (FOTO)

Policijski izvori rekli su za NBC News i CNN da su u početku verovali da se radi o mogućem "spavašavju iz vode"

Objavljeno:

Posmrtni ostaci Metjua Perija, koji je juče pronađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, odneti su iz vile. Odeljenje medicinskog istražitelja okruga LA prenelo je telo u kombi. Na licu mesta zabeležene su potresne slike.

Vest o tome da nas je napustio slavni glumac dočekana je sa ogromnom tugom i nevericom, o čemu je govorio i njegov prijatelj za Daily mail.

Metju Peri nakon što je ekipa Hitne pomoći došla na mesto tragedije, nije odveden u bolnicu, a mrtvozornički kombi kasnije je viđen kako dolazi na imanje čuvenog glumca. Pretpostavlja se da se glumac utopio u kadi nakon što je dva sata igrao pickleball, čeka se uzrok obdukcije.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Metju Peri
Metju Perifoto: Youtube/ Warner Bros. TV

Policijski izvori rekli su za NBC News i CNN da su u početku verovali da se radi o mogućem "spavašavju iz vode" nakon što su primili poziv. Međutim, kada su stigli u glumčevu kuću, on je već bio mrtav.

Podsetimo, Hitna pomoć pozvana je zbog srčanog zastoja. Prva ekipa Hitne pomoći koja je izašla na lice mesta nije pronašla bilo kakve droge u kući čuvenog glumca, ali nove informacije od izvora za sprovođenje zakona otkrivaju da je u domu slavnog glumca nađeno dosta lekova.

Izvori iz policije rekli su za TMZ da su pronađeni antidepresive, lekovi protiv anksioznosti i lek za hroničnu opstruktivnu bolest pluća, koja se koristi i kod emfizema odnosno hroničnog bronhitisa.

Metju Peri
Metju Perifoto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

Metju Peri je bio pušač, a okružni mrtvozornik Los Anđela uradiće toksikološku analizu kako bi se utvrdilo da je u glumčevom telu bilo narkotika, a to bi moglo potrajati mesecima.

Izvori su i za Dejli mejl rekli da na licu mesta nije pronađena droga kao ni tragovi nasilja. Los Angeles Times navodi da je policija stigla oko 16 sati na lice mesta i da je ustanovljeno da glumac ne reaguje, smrt je progašena sedam minuta kasnije. Tragediju istražuje Odeljenje za pljačke i ubistva.

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

(Espreso/Novost/DalyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.