Vi nas bombardujte, a mi ćemo se je*ati, je*ati, je*ati: Pismo Francuza o kome pričaju svi (FOTO)

originalan stav

Vi nas bombardujte, a mi ćemo se je*ati, je*ati, je*ati: Pismo Francuza o kome pričaju svi (FOTO)

- Ono što će se desiti u jednom trenutku jeste to da ćemo se solidarisati, i to zahvaljujući vama, jer ćemo shvatiti da su sve naše vrednosti u opasnosti - napisao je Mišel Azanavasijus
Objavljeno: 09:24h

U otvorenom, seksualno eksplicitnom i podrugljivom pismu, Mišel Azanavasijus, autor filma "Umetnik", obraća se pripadnicima Islamske države, organizacije koja stoji iza nedavnih terorističkih napada na Pariz. Eagles of Death Metal se oglasili prvi put nakon krvoprolića! (FOTO)

- Idilovci, Idilovke. Znači, zvanično je, u ratu ste protiv nas. Frustrirajuće je to što nemate ni uniformu ni bilo kakve oznake, pa ne možemo da vas prepoznamo - napisao je reditelj. - Ovde, u Francuskoj, ono što volimo je život. I sva zadovoljstva koja se pod tim podrazumevaju. Za nas između rođenja i što kasnije smrti, najvažnije je to da jeb..., smejemo se, jedemo, igramo, jeb..., pijemo, čitamo, odmaramo se, jeb..., razgovaramo, jedemo, argumentujemo, slikamo, jeb..., šetamo se, čeprkamo po bašti, jeb..., poklanjamo, svađamo se, spavamo, gledamo filmove, češkamo se po genitalijama, zasmejavamo drugare, ali pre svega jeb..." - stoji u pismu. - Mi smo zemlja zadovoljstva više nego morala. Ovde će jednog dana možda osvanuti "trg Monike Levinski", i to će nas razveseliti, jer niko je ovde nije osuđivao - nastavlja Azanavisijus. - Ono što će se desiti u jednom trenutku jeste to da ćemo se solidarisati, i to zahvaljujući vama, jer ćemo shvatiti da su sve te vrednosti u opasnosti. I mi ćemo ih voleti i uživati u njima još više i jače, i to se zove "bratstvo". Vi ćete nastaviti da ubijate, ali u očima istorije bićete samo odurni simptomi jedne bolesne ideologije - napisao je Azanavisijus. - I nećete pobediti. A oni koji će ostati nastaviće da jeb..., piju, večeraju zajedno i da se sećaju onih kojih više nema i da jeb... - zaključuje Azanavisijus u podrugljivom pismu ID. (A. Đ. / B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.