Hrvatski glumac objavio deo iz FILMA O GOTOVINI u kojem su svi naši glumci odbili da glume!(VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/goran_visnjic

goran višnjić pokazao deo "generala"

Hrvatski glumac objavio deo iz FILMA O GOTOVINI u kojem su svi naši glumci odbili da glume!(VIDEO)

Snimanje filma i serije "General" Antuna Vrdoljaka, o Anti Gotovini i Domovinskom ratu diglo je veliku prašinu u medijima i naišlo na negativne kritike domaće javnosti
Objavljeno:

Hrvati su nudili našim glumcima i do 1.000 evra po danu snimanja da glume srpske vojnike, ali su ih svi od reda odbili.

Film „General“ prati ratni put Ante Gotovine, koji je u Haškom sudu isprva bio osuđen na 24 godine za ratne zločine, ali je u žalbenom postupku proglašen nevinim uprkos mnogobrojnim dokazima o zlodelima jedinica pod njegovom komandom.

foto: AP

Gotovinu će na kraju igrati holivudski glumac hrvatskog porekla Goran Višnjić, koji je za potrebe snimanja došao iz Kanade gde trenutno živi.

Dugo očekivani kontroverzni film uskoro će ugledati svetlost dana, a Višnjić je na svom Instagram profilu objavio isečak iz filma.

Iako je, kako ističe glumac, isečak neobrađen Višnjić je htieo da podeli delić atmosfere sa seta i oduševi sve one koji željno iščekuju film.

"Ovo je samo mali delić neobrađenog filmskog materijala, samo za vas. Još uvek moramo tehnički obraditi sliku i zvuk. Za sve naše drage gledaoce koji će primetiti sve loše delove i boje u isečku - ne brinite se, znamo, biće dobro", napisao je Goran.

Na snimku se vidi sletanje helikoptera iz kojeg potom izlaze Goran Višnjić i Tarik Filipović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.