NAJVEĆA JUGOSLOVENSKA ZAVODNICA JE LUDOVALA ZA JEDNIM PEVAČEM: Kada čujete razliku u GODINAMA, frapiraćete se
Neda aRNERIĆ, Foto: Printscreen/Facebook/Domaće Glumačke Legende

ljubav poznatih

NAJVEĆA JUGOSLOVENSKA ZAVODNICA JE LUDOVALA ZA JEDNIM PEVAČEM: Kada čujete razliku u GODINAMA, frapiraćete se

Bila je san mnogih muškaraca i vremenom je postala jedan od se*s simbola Jugoslavije

Objavljeno:

Imala je 15 godina kada je upoznala pevača koji je bio 15 godina stariji od nje. Glumica Neda Arnerić bila je jedna od najlepših i najupečatljivijih jugoslovenskih glumica i ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, piše Glossy.

Njen prvi film "San" učinio ju je dečjom filmskom zvezdom Jugoslavije, a publika ju je kasnije zavolela u filmovima "Jutro", "Višnja na Tašmajdanu", "Podne" i "Varljivo leto".

U karijeri dugoj 53 godine, snimila je više od 110 filmova i odigrala preko 40 uloga u pozorištu, a neke od najupečatljivijih uloga je ostvarila u filmovima "Ko to tamo peva" i "Tri karte za Holivud", kao i u seriji "Policajac sa Petlovog brda".

Bila je san mnogih muškaraca i vremenom je postala jedan od seks simbola Jugoslavije.

Neda Arnerić
foto: Damir Dervišagić

I dok su mnogi želeli da budu samo u njenom prisustvu i da provode vreme sa njom, Neda Arnerić je bila potajno zaljubljena u jednog pevača.

Upoznala ga je na snimanju filma "Višnja na Tašmajdanu" kada je imala samo 15 godina.

– To je jedan od retkih muškaraca u koga sam se ja zaljubila, a da među nama nije bilo ništa i to samo zato što je između nas stajala njegova umetnost. Teško mi je da govorim o njemu, naročito dok slušam kapi kiše. Ne želim da budem patetična – izjavila je Neda Arnerić jednom prilikom za Hello.

Kada je izgovarala ove reči, mislila je na pevača Arsena Dedića, a kako je rekla, bila je to neka vrsta platonske ljubavi.

– Obožavala sam njegove albume i knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, i samim tim u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena – rekla je Neda.

Neda Arnerić
foto: prentscreen/youtube/ Delta Video

Kako je ispričala, Arsen je voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako.

– Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih 15 godina koje su bile prave dečje. Od mene je tada bio duplo stariji, što je za devojčicu velika starosna razlika, iako su takve veze danas moderne – rekla je Neda.

Kako je glumica svojevremeno ispričala, kod Arsena je izuzetno cenila što je uspeo da sačuva brak i što je odoleo svim izazovima.

– Bio je porodičan čovek, izuzetno vezan za Gabi, sina Matiju, unuku Lu, kao i za ćerku iz prvog braka Sandru. Gabi je bila njegov životni odabir i najveća ljubav, tu nema dileme. – ispričala je Neda.

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.