OGLASIO SE ALEKSANDAR SREĆKOVIĆ KUBURA POVODOM PUCNJAVE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Slika tera SUZE NA OČI
Kubura, Foto: Printscreen/Youtube/Balkan info

TRAGEDIJA

OGLASIO SE ALEKSANDAR SREĆKOVIĆ KUBURA POVODOM PUCNJAVE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Slika tera SUZE NA OČI

Kad su ovakve stvari u pitanju nema šta tu mnogo ni da se kaže

Objavljeno: 13:28h

Od jutros su srca čitave Srbije ispunjena tugom. Neki se izjašnjavaju i previše, drugi uopšte. Da treba podići svest o vršnjačkom nasilju, to je svakako neophodno.

Međutim, trenutno samo želimo da se roditelji koji su doživeli tragediju nekako oporave, i deca koja su doživela traumu što bezbolnije nastave svoje živote.

Ova tragedija je mnoge potresla, svi smo ljudi, barem većina.Glumac Aleksandar Srećković koji se redovno oglašava kada su u pitanju humanitarne akcije za decu, objavio je samo sliku čuvenog murala OŠ "Vladislav Ribnikar" sa crnim srcem i emotikonom sa suzom.FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/KUBURA.KUBURANema tu mnogo ni šta više da se doda, svi smo skrhani.

Podsetimo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, kažu u MUP-u.

- Učenik ove škole K. K. (14) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije - navodi se us aopštenju MUP.

Povodom pucnjave na Vračaru:

02:18

NASTAVAK IZVEŠTAVANJA DIREKTNO SA MESTA NESREĆE NA VRAČARU ISPRED OŠ VLADISLAV RIBNIKAR

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.