U OVOG NAŠEG GLUMCA SU PUCALI NA VOŽDOVCU DOK JE BIO MALI: I on je PROŽIVEO HOROR, isplivali DETALJI
Trojpec, Foto: Printscreen/Instagramj/trojpec

UŽAS

U OVOG NAŠEG GLUMCA SU PUCALI NA VOŽDOVCU DOK JE BIO MALI: I on je PROŽIVEO HOROR, isplivali DETALJI

Gostujući u jednoj emisiji govorio o svom odrastanju na Voždovcu i Čuburi. Kako je ispričao kao tinejdžer bio je veoma povodljiv za društvom, a imao je čak imao problema i sa zakonom. Otkrio je i da je na njega jednom prilikom i pucano.

Objavljeno: 13:28h

Popularni srpski glumac Miloš Petrović Trojpec gostovao je nedavno u jednoj emisiji i otkrio da je imao prilično burno odrastanje.

Trojpec je postao zvezda mnogobrojnih domaćih filmova i serija među kojima su „Južni Vetar, „Klan“, „Ubice mog oca“, a pre glumačke karijere godinama je radio na građevini.

On je na trećoj godini studija radio prvi posao u vezi sa hidroizolacijom. Njegova majka koja je inače građevinski inženjer bila je u finansijskim problemima i dala je otkaz. Tada je, kako je ispričao u jednom intervjuu, otvorila firmu i pozvala ga da joj pomogne.

Gostujući u jednoj emisiji govorio o svom odrastanju na Voždovcu i Čuburi. Kako je ispričao kao tinejdžer bio je veoma povodljiv za društvom, a imao je čak imao problema i sa zakonom. Otkrio je i da je na njega jednom prilikom i pucano.

Trojpec
foto: instagramscreen

– Odrastao sam u Šumicama na Voždovcu, ali sam proveo veliki deo života na Čuburi kod bake i deke. Moj temperament i karakter i moje ljudske osobine su me orijentisale na stranu tvrđih momaka. Naročito kada sam ušao u pubertet i kada sam već dobio neku snagu. Nisam skidao nikada nikome patike, niti mi je to ikada padalo na pamet, niti sam krao telefone, niti bilo šta, ali to se radilo u mom okruženju. Naročito je Šumica ispod jedanaeste gimnazije bila jako povoljan teren za to. Nisam nikad to odobravao, niti bio u tom smeru – započeo je priču Miloš.

– Više sam bio tu sa starijima koji su se bavili mutnim radnjama, a ja povodljiv u pubertetu. Nisam iz imućne porodice, nismo bili siromašni naravno, ali ta neka srednja klasa. Moji su fakultetski obrazovani elektroinženjer otac, građevinski inženjer majka, borili su se svim snagama sa svojih deset prstiju kroz život i sve su sami stekli. Nikada nisu imali neke zaleđine i ja sam tako vaspitavan. I negde poštena je životna borba bila uvek. Tako sam vaspitan i to sam preneo na ulicu. Suštinski, karakter mi je takav da sam voleo da zasmejavam, bio sam hrabar. Išao sam glavom gde neko neće nogom. Jasno je bilo da sam, naročito u tim godinama bio spreman na sve, nisam razmišljao o posledicama – rekao je Tropejc pa dodao:

– Neću da vam dajem radnju, kada bih vam to ispričao, morao bih da vas ubijem. Šalim se. Suštinski sam imao problema sa zakonom. Bio sam povodljiv. Morao sam da se snalazim za svoj džeparac, falilo mi je para uvek, kao i svima. Nisam radio nečasne radnje za novac. Ali tako to uvek ide sa starijima, oni prepoznaju ko je kvalitetan materijal za obradu, da se uposli. Tako je bilo usmereno moje odrastanje na ulici – rekao je on u jutjub emisiji „Nešto drugačije“ kod Hane Adrović, pa dodao da je bio u situaciji gde su i pucali na njega.

– Nisam bio ranjen. Imao sam razne neke kritične situacije, potezanja noževa i imao sam situaciju kada je pucano na mene – završio je glumac.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.