DA LI ĆE "ANJINA" TAJNA KONAČNO BITI OTKRIVENA?
Ana tajna, Foto: PROMO

PRSTEN SUDBINE

DA LI ĆE "ANJINA" TAJNA KONAČNO BITI OTKRIVENA?

Nova epizoda hit serije "Prsten sudbine" donosi nova uzbudljiva i neočekivana dešavanja te nema sumnje da će je publika pogledati u jednom dahu

Objavljeno:

"Anja" na sve načine pokušava da sakrije svoju veliku tajnu, a kako bi nastavila da živi život koji ne pripada njoj na vrlo beskrupulozne načine pokušava da sakrije istinu i ne prestaje da šokira svojim odlukama.

U 37. epizodi gledaćete...

00:42

Da li će Anja uspeti uspeti u svojim namerama da obriše snimak sa svog laptopa

Nova epizoda hit serije "Prsten sudbine" donosi nova uzbudljiva i neočekivana dešavanja te nema sumnje da će je publika pogledati u jednom dahu. Drama oko kompromitujućeg videa ne jenjava te Dobrovojki pokreću detaljnu istragu u firmi i oduzimaju sve uređaje zaposlenima. "Anja" ubrzo saznaje da je i njen laptop oduzet i vidno uplašena da će svi saznati da je ona prosledila snimak pokušava na sve načine da prekine istragu. Uporedo, Andrej opominje "Anju" na vreme koje joj je preostalo da skine ljagu s njegovom imena i pravi dodatne kopije snimka na kom ga ona zavodi.

1 / 6 Foto: PROMO

Da li će "Anja" uspeti uspeti u svojim namerama da obriše snimak sa svog laptopa, da li će skovati novi plan kojim će sprečiti da se sazna istina ili će ipak, ovaj put, istina izaći na videlo - saznajte danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso/PROMO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.