"ANJA" POKUŠALA DA NAUDI ANDREJU, PA UPALA U KLOPKU! Da li je konačno došao kraj njenim spletkama?
Prsten sudbine, Foto: Promo

PROMO

"ANJA" POKUŠALA DA NAUDI ANDREJU, PA UPALA U KLOPKU! Da li je konačno došao kraj njenim spletkama?

Nema sumnje da je pred vama još jedna uzbudljiva epizoda serije "Prsten sudbine", a kako će se završiti Andrejeva i "Anjina" agonija saznajte danas u 15 časova samo na Kurir televiziji

Objavljeno: 12:05h

Nova epizoda hit serije "Prsten sudbine" koju ste željno iščekivali tokom vikenda iznenadiće vas brojnim preokretima danas od 15 časova na Kurir televiziji.

U 36. epizodi gledaćete:

Bonus video:

00:37

Nova epizoda hit serije Prsten sudbine koju ste željno iščekivali

Andrej se i dalje bori s lažnim optužbama za primanje mita, a "Jana" pokušava na sve načine da mu pomogne i moli "Anju" da pronađu rešenje. Ona to odbija i pokušava da je ubedi da se uda za njega i time spreči svaku mogućnost da se njena tajna otkrije. Ipak, Andrej se nalazi s njom i preti joj snimkom na kom se vidi da ga ona zavodi i daje joj rok od 24 časa da reši problem koji mu je napravila ili će svima pokazati njen kompromitujući video. Očajna i uplakana, "Anja" odlazi kući i u besu razmišlja kako da naudi Andreju.

1 / 4 Foto: Promo

Nema sumnje da je pred vama još jedna uzbudljiva epizoda serije "Prsten sudbine", a kako će se završiti Andrejeva i "Anjina" agonija saznajte danas u 15 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.