MISTERIZNI NESTANAK MLADOG GLUMCA I DALJE PROGANJA MNOGE: U automobilu ostavio JEDNU STVAR, a onda IŠČEZAO! (FOTO)
Nestali mladi glumac, Foto: Wikipedia/Javno vlasništvo

MISTERIJA

MISTERIZNI NESTANAK MLADOG GLUMCA I DALJE PROGANJA MNOGE: U automobilu ostavio JEDNU STVAR, a onda IŠČEZAO! (FOTO)

Njegova karijera počela je u ranoj mladosti

Objavljeno:

Glumac Džo Pihler je postao poznato lice za mnoge od nas već kao dete, jer je glumio u dva „Betoven“ filma. Ali u svojoj 18. godini, Pihler je nestao bez traga.

Njegova porodica je 16. januara zvanično prijavila njegov nestanak policiji.

Njegova karijera počela je u ranoj mladosti – imao je samo četiri godine kada je počeo da glumi, a sa šest godina se pojavio u reklami.

Uspeo je da sebi obezbedi veće uloge kako je odrastao, pojavljujući se u filmovima Touched by an Angel i Varsity Blues. Godine 2000. dobio je ulogu u 3. filmu o psu Betovenu i ponovio svoju ulogu godinu dana kasnije u 4. filmu.

Međutim, na početku 2006. godine, on je nestao bez traga. Poslednji kontakt Pihler je imao sa prijateljem, kojeg je pozvao posle 4 sata ujutro 5. januara. Prema prijatelju, Pičler je pio i bio je „neutešan“ tokom razgovora.

Pre nego što je spustio slušalicu, Džo je rekao svom prijatelju da će ga nazvati za sat ili nešto više – ali poziv nikada nije stigao i od tada se niko nije čuo s njim.

Četiri dana kasnije, 9. januara, njegov automobil pronađen je parkiran u blizini vodene površine u Pihlerovom rodnom gradu Bremertonu u Vašingtonu.

Unutra je bila poruka, koja je sadržala dve stranice poezije, kao i rečenice u kojima se Pihler izvinio što nije bio bolji uzor svom mlađem bratu – takođe je napisao da njegove stvari treba da idu njegovom bratu i sestri. Njegova porodica je 16. januara zvanično prijavila njegov nestanak policiji.

Nakon što je pročitala belešku, policija veruje da je Piher možda sebi oduzeo život, ali porodica mladog glumca još uvek u to nije uverena. U intervjuu za Seattle Post-Intelligence u to vreme, njegova mama je rekla da joj je detektiv rekao: „Ne znam kako da vam ovo kažem, a da ne zvuči jako loše, ali u suštini mislim da je vaš sin mrtav, i mogli bi da prođu meseci da se on pojavi u vodi“.

Kati nije verovala da je poruka njenog sina oproštajna, ok je njegov brat Metju dodao: „Ostavio je tu poruku rekavši da želi da počne ispočetka“.

Nažalost po porodicu, tek treba da otkriju šta se tačno dogodilo talentovanom mladom glumcu.

(Espreso /Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.