SUPRUGU BUCKA IZ "PRSTENA SUDBINE" VIĐATE NA TV-u, A NE ZNATE DA JE TO ONA: Mnogi ne znaju da su MUŽ i ŽENA
Prsten sudbine, Foto: Kurir TV

PRSTEN SUDBINE

SUPRUGU BUCKA IZ "PRSTENA SUDBINE" VIĐATE NA TV-u, A NE ZNATE DA JE TO ONA: Mnogi ne znaju da su MUŽ i ŽENA

Gledaocima je posebno privukao pažnju lik Petra, simpatičnog bucka koji daje sve od sebe da smuva tetku Ljubu

Objavljeno: 16:38h

“Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama kao i različitim odnosima unutar porodice koja je i više nego komplikovana.

Gledaocima je posebno privukao pažnju lik Petra, simpatičnog bucka koji daje sve od sebe da smuva tetku Ljubu.

Njega igra Vitali ivančenko. ukrajinski glumac i porodični čovek, koji ima ženu Margaritu i maloletnog sina.

Vitali Ivančenko je jednom prilikom za ukrajinske medije otkrio detalje o svojoj porodici.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram/vitaly_ivanchenko

- Jako je dobro kada imate dobru porodicu. Kada posle dana probe, nastupa ili snimanja znate da vas čekaju kod kuće. Pogotovo u mom slučaju, kada je moja supruga glumica koja se u sve savršeno razume. Život glumca je ovakav - neke probe su gotove, kod drugih moraš da ideš. Glavna stvar je da se ne zaustavite, stalno idite napred- rekao je Ivančenko, a onda se osvrnuo na svog naslednika.

- Najprijatnija stvar za moju ženu i mene je uspeh našeg sina. Ženja dobro uči i sanja da postane glumac. I ne samo kao glumac – da glumi u Holivudu! Zapravo se pitam koju će profesiju na kraju izabrati- otkrio je Ivančenko o sinu.

Ivančenko i njegova supruga nius bračni par samo u stvarnosti, nego i na ekranu. Naime, oni su tu ulogu dočarali i u jednoj ukrajinskoj seriji, a evo šta su oboje rekli o tome.

- Često smo glumili u istim projektima, a svuda smo igrali bračni par. Ponekad smo se okušali u potpuno drugačijim ulogama, ali su nam ipak odobravali likove koje spajaju osećanja. Ne znam ni da li su producenti bili svesni da smo muž i žena- rekla je njegova supruga. Kada smo se venčali, počela sam da se osećam neprijatno na istoj platformi sa svojim mužem. Možda je to bila stvar odgovornosti. Mnogi već poznaju Vitalija, a za mene je muž autoritativan. Kada nas oboje zovu na audicije, uvek se zabrinem: zamišljam da će sada doći da me pogleda, i zato mu nije prijatno- priznala je njegova supruga, a Vitali je dodao:

- Generalno, ranije sam češće glumio u filmovima, ali sam onda morao da odustanem od karijere. Život je postavio izbor: posao ili porodica. Naš sin nije dugo govorio, a ja sam odlučila da budem sa njim, a ne na sceni. Profesiji sam se vratio tek pre tri godine- otkrio je gledaocima ovaj ukrajinski glumac.

Ne propustite novu, treću epizodu intrigantne serije "Prsten sudbine" danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana u još jednom terminu u 22 časa.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.