U SERIJI IGRA TETKU LJUBU, A U STVARNOSTI JE PRAVA ENIGMA: Čuva život i MUŽA kao zmija noge, OVO JE JEDINO POZNATO
Prsten sudbine, Foto: Kurir TV

promo

U SERIJI IGRA TETKU LJUBU, A U STVARNOSTI JE PRAVA ENIGMA: Čuva život i MUŽA kao zmija noge, OVO JE JEDINO POZNATO

Na lik tetka Ljube gledaoci su reagovali sa posebno emocijom, i to zbog činjenice da je porodicu stavila ispred sebe, te se u potpunosti posvetila njoj

Objavljeno:

Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

Na lik tetka Ljube gledaoci su reagovali sa posebno emocijom, i to zbog činjenice da je porodicu stavila ispred sebe, te se u potpunosti posvetila njoj.

Prsten sudbine
foto: Kurir TV

Ono što je uočljivo na prvu jeste da je Olga morala transformisati svoj izgled kako bi dočarala lik tetke Ljube. Naime dok je u seriji gledamo kao brinetu, u privatnom životu više preferira plavu kosu, te je često možemo videti takvu.

Druga stvar koja njen lik u seriji odvaja od onog u stvarnosti jeste i taj da ispred kamere nema sreće u ljubavi, dok je u stvarno životu skroz druga priča.

Prsten sudbine
foto: Printscreen Instagram/lesya.ostrovskaya

Olesia Ostrovska (Ljuba) uživa u srećnoj bračnoj zajednici sa mužem Aleksejom Poliščukom, ali oboje vešto kriju svoj emotivni život od očiju javnosti. To joj polazi za rukom, s obzirom da se o njenom životu malo šta može naći na Internetu, a nedavno je deaktivirala i društvene mreže, što može sugerisati da se u potpunosti posvetila glumi..

Osim što je voljena supruga, Olesia uspeva da nađe vreme i za posao, pa je tako možemo videti u različitim žanrovima filmova. U stvarnosti je vrlo otvorena za nove ideje i lako se prilagođava izazovima, pa je tako glumila sve, od komedije drame pa čak i do detektivskih filmova.

1 / 2 Foto: Леся Островская

Inače, Olesya Ostrovskaya glumi na televiziji od 2011. godine. Nakon što je završila školu, upisala je Kijevski nacionalni institut za pozorište, film i televiziju po imenu Ivan Karpenko-Kary, gde je stekla glumačko obrazovanje. Nakon što je diplomirala na univerzitetu, pridružila se sastavu Kijevskog pozorišta "Glumac". Od tada, aktivno radi na svojoj karijeri.

Nova hit serija emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.