KO JE MARVELOV ANTMAN? Vodimo vas u bioskop da saznate!
Foto: Promo

poklanjamo karte

KO JE MARVELOV ANTMAN? Vodimo vas u bioskop da saznate!

5.faza Marvelovog filmskog univerzuma i prva u nizu je superherojska priča, nastavak franšize “Antmen i osa”.

Objavljeno: 10:22h

Poklanjamo 3x2 karte za večerašnju (20.2.) projekciju u mts Dvorani u 19.30h. Potrebno je da nam se javite u inbox Facebook stranice Espreso.rs, a troje najbržih osvaja po dve karte.

Ant-Man se u Marvelovom stripu prvi put pojavljuje šezdesetih godine i prati avanture Henka Pima (u filmu u tumačenju Majkla Daglasa), fantastičnog naučnika koji je izumeo mnoge stvari među kojima se najviše ističu Pim čestice koje je testirao najpre na sebi. Ove čestice omogućavaju promenu veličine molekula što za rezultat ima promenu njegove ljudske veličine od mikro nivoa do giganta, a sve to u specijalnom AntMan odelu koje je sam konstruisao. Dodatne sposobnosti koje poseduje je mogućnost kontrolisanja mrava i njihovih instikata što i opravdava njegovo ime - Antmen.

Boreći se zajedno sa svojom budućom suprugom Dženet Van Dajk (Mišel Fajfer), Henk upada u avanture koje ga čine i jednim od osnivača Osvetnika (The Avengers).

Pr
foto: Promo

Na velikom bioskopskom ekranu avanture Skota Langa kao Antmena prvi put su prikazane u Marvelovom filmu 2015., a tri godine kasnije usledio je drugi deo franšize "Antmen i Osa". Ovogodišnji nastavak o superheroju koji je od 16. februara u bioskopima, donosi neke nove izazove za Langovu porodicu i njega.

Pr
foto: Promo

O filmu:

Superherojski tandem Skot Lang (Paul Rudd) i Houp (Evangeline Lilly) vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno sa svojim porodicama iznenada se nalaze u situaciji istraživanja Kvantne oblasti kada se, u interakciji sa novim čudnim stvorenjima, upuštaju u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišlajli kao moguće.

Glumac Pol Rad ponovo se našao u ulozi glavnog lika Skota Langa, a svoje uloge ponavljaju i Evanđelin Lili, Majkl Daglas i Mišel Fajfer. Potpuno nova lica filma su glumci Ketrin Njuton, Džonatan Mejdžors (Jonathan Majors) u ulozi Kanga Osvajača, kao i čuveni holivudski glumac Bil Marej (Bill Murray).

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.