POSLEDNJE REČI SONJE SAVIĆ NAVODE DA SE OZBILJNO ZAPITAMO: Izjavila je nešto PREJAKO, te reči i danas ODJEKUJU
Sonja Savić, Foto: Printscreen/Youtube/Oblomov

otkrivamo

POSLEDNJE REČI SONJE SAVIĆ NAVODE DA SE OZBILJNO ZAPITAMO: Izjavila je nešto PREJAKO, te reči i danas ODJEKUJU

– Ima još jedna bakina izreka koje se često setim – žagre ti se oči. Danas bi mnogim generacijama, kada prođe ponoć, mogli to da kažemo. A njima oči žagre od ko zna čega, a to nije dobro ni za njih ni za porodicu. Izgleda da je samoća cena moje slobode – rekla je glumica

Objavljeno: 13:33h

Glumica Sonja Savić ostavila je dubok trag u jugoslovenskoj kinematografiji, a samo neka ostvarenja u kojima ju je publika s ovih prostora zavolela su "Šećerna vodica", "Braća po materi", "Majstor i Šampita"...

Njen kraj je bio tragičan - pronađena je mrtva u stanu u kojem je od nameštaja bio samo dušek. Ležala je na dušeku, okružena špricevima, a istragom je utvrđeno da je preminula od prevelike doze narkotika.

Imala je samo 43. godine.

Sonja Savić
foto: Profimedia

Dva meseca pred smrt dala je intervju za crnogorske "Vijesti":

– Ono čime mogu da se ponesem, ne ponosim, nego ponesem, to je što sam uspela da izbrišem granicu između života i poziva. Da li to svaki put uspešno dočaram i do koje mere mogu da vladam scenom ne znam. Trudim se da moja reč dovoljno dugo putuje da može publici da zadrži pažnju, jer, i posle toliko godina, ja i dalje brinem o tome šta publika misli – rekla je Sonja tada i dodala:.

– Ima još jedna bakina izreka koje se često setim – žagre ti se oči. Danas bi mnogim generacijama, kada prođe ponoć, mogli to da kažemo. A njima oči žagre od ko zna čega, a to nije dobro ni za njih ni za porodicu. Izgleda da je samoća cena moje slobode – rekla je glumica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.