UZBUDLJIVA HOROR PRIČA OD VEČERAS NA KURIR TV: Gledajte tinejdž misteriju Blok 27 radnim danima od 22 časa
Foto: Kurir tv

KURIR TV

UZBUDLJIVA HOROR PRIČA OD VEČERAS NA KURIR TV: Gledajte tinejdž misteriju Blok 27 radnim danima od 22 časa

Glavne uloge tumače Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, Ivana Mladenović, Strahinja Kostić, Katarina Marković, Milovan Filipović, Tatjana Kecman, Goran Šmakić, Bojana Zečevi

Objavljeno:

UZBUDLJIVA HOROR PRIČA OD VEČERAS NA KURIR TELEVIZIJI: Gledajte tinejdž misteriju Blok 27 radnim danima od 22 časa

Serija "Blok 27" izazvala je veliko interesovanje publike nakon premijernog emitovanja, a od srede, 7. decembra, svakog radnog dana u terminu rezervisanom za "krimi serije" od 22 časa imaćete priliku da pratite popularnu seriju na Kurir televiziji.

Horor misterija reditelja Miomira Miloševića govori o čudnovatim nestancima dece i odvodi publiku u podzemne kanale ogromnih betonskih zgrada. Zaplet počinje kada Rastko, uzoran đak i sportista, nestaje po povratku sa treninga, a njegova uporna sestra i dva prijatelja kreću u potragu za njim. Od lokalnog čudaka saznaju da je Rastko u Bloku 27, ali taj blok ne postoji - u izgradnji je broj 27 preskočen.

Milica, Bogdan i Darko polako razotkrivaju natprirodnu misteriju koja seže 50 godina u prošlost, u doba kada je Novi Beograd građen. U isto vreme, inspektorka Sonja Nikolić, odrasla u blokovima, priziva sećanje iz sopstvene prošlosti.

Serija prati i realne probleme sa kojima se mladi danas sureću - vršnjačko nasilje, loše odluke koje donose u nedostatku pažnje ili traumi koju preživljavaju u porodici.

Glavne uloge tumače Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, Ivana Mladenović, Strahinja Kostić, Katarina Marković, Milovan Filipović, Tatjana Kecman, Goran Šmakić, Bojana Zečević

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.