NA DAŠANJI DAN ROĐEN JE DANILO LAZOVIĆ: Malo ko zna kako mu ĆERKA IZGLEDA, ISCURILA SLIKA (FOTO)
Danilo Lazović, Foto: Printscreen/Youtube/ Miha

sećane

NA DAŠANJI DAN ROĐEN JE DANILO LAZOVIĆ: Malo ko zna kako mu ĆERKA IZGLEDA, ISCURILA SLIKA (FOTO)

Imao je dve ćerke i dva sina.

Objavljeno: 11:38h

Slavni glumac Danilo Lazović, kojeg pamtimo po ulozi Šćepana Šćekića u TV seriji "Srećni ljudi", kao i Čerčila iz "Porodičnog blaga", ali i brojnim drugim uloga, preminuo je na današnji dan pre tačno 13 godina.

Lazović je umro u svojoj kući na Avali od posledica infarkta u 55. godini života. Imao je dve ćerke i dva sina.

Inače, veliki glumac rođen je u Brodarevu, 25. novembra 1951. u radničkoj porodici. Nekoliko godina nakon njegovog rođenja porodica se preselila u Priboj na Limu gde je Danilo završio gimnaziju.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Miha

Na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu diplomirao je 1974. i iste godine dobio ulogu u popularnoj TV seriji "Otpisani" posle koje se nižu uloge u brojnim fillmskim i pozorišnim ostvarenjima.

Sa suprugom Brankom, rođenom Cetinjankom, sreo se slučajno, ali je on onog trena kada je video znao da je ona ljubav njegovog života.

Tek pet godina kasnije počeli su da se zabavljaju, a ubrzo su se i venčali. Prvo su dobili ćerku, a kasnije još troje dece.

Danilo Lazović
foto: Printscreen

Na vrhuncu popularnosti, kako bi deca imala što bolje uslove za odrastanje, porodica se iz stana u centru Beograda preselila na Avalu.

Jedan od najpopularnijih dramskih umetnika nekadašnje Jugoslavije umro je na snimanju serije "Stižu dolari" 25. marta 2006. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.