POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite danas doživljaje čuvenog policijskog inspektora
Policajac sa Petlovog brda, Foto: Promo

JUGOSLOVENSKI FILM NA KURIR TV

POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite danas doživljaje čuvenog policijskog inspektora

Život sa tako brojnom porodicom kojima je Boško " i otac i majka" pun je neobičnih i komičnih situacija

Objavljeno:

Poznato je da svako prikazivanje popularne domaće serije "Policajac sa Petlovog brda" na malim ekranima izazove veliko interesovanje publike, a danas na Kurir televiziji možete pogledati prvu epizodu ove porodične komedije u terminu za "Serije koje smo voleli", radnim danima od 10 časova.

Priča se zasniva na doživljajima jednog policijskog inspektora, Boška Simića, koji živi na Petlovom Brdu sa svoje petoro dece iz četiri braka. Spretan je u akcijama, neobičan otac i "majka" svojoj deci, neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama. Sve njegove bivše supruge su vrlo uspešne poslovne žene, a njihove karijere ne ostavljaju nimalo vremena za porodični život, dok Boško sa svojom decom živi u kući na Petlovom brdu. Vremenom njegov profesionalni život trpi jer njegov šef ne želi da toleriše stalna zakašnjenja i izostajanje sa posla.

Život sa tako brojnom porodicom kojima je Boško " i otac i majka" pun je neobičnih i komičnih situacija, ali ljubav prema porodici pomaže mu da uvek nađe izlaz iz svega.

Serija od 12 epizoda snimana je 1992. i 1993. godine u režiji Mihaila Vukobratovića, a scenario je pisao Predrag Perišić.

Glavne uloge igraju: Ljubiša Samardžić, Milena Dravić, Svetlana Bojković, Neda Arnerić, Maja Sabljić, Branka Katić, Katarina Radivojević, Zoran Cvijanović, Nikola Kojo i drugi.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.