VESNA DEDIĆ BEZ ŠMINKE: Retko ko bi je prepoznao, OVO je njeno PRAVO LICE (FOTO)
Vesna Dedić, Foto: Vladimir Sporčić

AU

VESNA DEDIĆ BEZ ŠMINKE: Retko ko bi je prepoznao, OVO je njeno PRAVO LICE (FOTO)

Bjuti rutina Vesne Dedić ne razlikuje se mnogo od one koju praktikuju druge negovane žene

Objavljeno:

Već više od 4 decenije se Vesna Dedić bavi javnim poslom. Prvi profesionalni angažman dobila je sa 13 godina u Radio Titogradu, gde je vodila dečju emisiju „Suncokrili”.

Radila je potom u dnevnom listu „Pobjeda”, a zatim, u nekoliko radio-stanica, između ostalog i na Studiju B, Televiziji Politika, RTS-u, danas već i na Nova S. Za sve to vreme, uprkos brojnim teškim trenucima, kao što su gubitak roditelja, razvod braka, nije se dogodio niti jedan jedini put da je publika Vesnu mogla videti bez osmeha na licu, nedoteranu, nesređene kose i nenašminkanu.

Vesna Dedić
foto: Printscreen

Prvi put ona je nedavno podelila delić svoje skrivane intime i pokazala kako izgleda bez make upa, deleći uporedo sa pratiocima na "instagramu" tajnu nege. Bjuti rutina Vesne Dedić ne razlikuje se mnogo od one koju praktikuju druge dobrodržeće dame, s tim što ona uporedo sa izgledom, vrlo radi i na svom umu, što je dodatno čini harizmatičnom i mladom duhom pa i likom. Nakon ovog njenog poteza mnogi su komentarisali da izgleda jako lepo.

Vesna Dedić
foto: Instagram Printscreen

Bjuti rutina Vesne Dedić sastoji se, elem, iz nekoliko koraka:

1. Za početak ona dobro očisti lice, micilarnom vodom ili kremom za skidanje šminke, koji joj je preporučio dermatolog i najviše odgovara njenom tipu kože

2. Sledi piling sredstvom takođe namenjenom njoj, njenim godinama i teksturi kože

3. Obavezno je umivanje i sušenje lica bez trljanja peškirom, već blago utapkavanje

4. A poslednji korak je hidratacija, tačnije nanošenje adekvatnog tonika i lagana masaža, kojom se koža lica dodatno učvršćuje, kao i nanošenje antirid kreme oko očiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.