Najveća ljubav rokenrola: Snima se film o Džonu Lenonu i Joko Ono (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

give film a chance

Najveća ljubav rokenrola: Snima se film o Džonu Lenonu i Joko Ono (FOTO) (VIDEO)

Još nisu objavljene informacije o tome ko će glumiti u filmu i kada će započeti snimanje
Objavljeno: 18:11h

Trideset šest godina nakon ubistva nekadašnjeg člana Bitlsa, Džona Lenona, njegova udovica Joko Ono (83) najavila je snimanje filma o njihovu zajedničkom životu, piše Holivud riporter.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Scenario za film napisaće Entoni Mekarter, autor scenarija za film "Teorija svega", a produkciju, uz Joko, potpisuje Majkl De Luka.

foto: Fonet / AP

- Radnja filma usredsrediće se na romansu i zajednički život para sedamdesetih godina prošlog veka, Lenonovo napuštanje Bitlsa, zajednički aktivizam i odvažnost u protestu protiv rata u Vijetnamu, njihovu muzičku saradnju i Lenonovu iznenadnu smrt 1980. - reako je De Luka, dodajući da se nada da će film uspeti da nadahne današnje mlade da slede sopstvenu viziju sveta kakav žele i da se za to zalažu.

Još nisu objavljene informacije o tome ko će glumiti u filmu i kada će započeti snimanje.

Joko Ono je bila Lenonova supruga od 1969. do njegove smrti u decembru 1980. godine. Adolescencija i mlade Lenonove godine prikazane su u filmu "Nowhere boy" iz 2009. u kojem ga je glumio Eron Tejlor Džonson, a pevačevo ubistvo bila je tema filma "Poglavlje 27" u kojemu je ulogu Lenonovog ubice Marka Dejvida Čepmena igrao Džared Leto.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.