GLEDAJTE "MARATONCI TRČE POČASNI KRUG" NA KURIR TV-U: Kultni film čije se replike nakon 40 godina i dalje citiraju
Film, Foto: Promo

ne propustite

GLEDAJTE "MARATONCI TRČE POČASNI KRUG" NA KURIR TV-U: Kultni film čije se replike nakon 40 godina i dalje citiraju

Iz pera Dušana Kovačevića stvorena je porodica grobara Topalovića koju razdiru pohlepa, ljubavna intriga i fascinacija sedmom umetnošću

Objavljeno:

Pre tačno četiri decenije, 1982. godine, premijerno je prikazana čuvena jugoslovenska tragikomedija Slobodana Šijana "Maratonci trče počasni krug", a večeras od 22.50 časova na Kurir televiziji imaćete priliku da pogledate ovaj kultni film.

Iz pera Dušana Kovačevića stvorena je porodica grobara Topalovića koju razdiru pohlepa, ljubavna intriga i fascinacija sedmom umetnošću. Vremenom, film je stekao status kultnog, a to koliki je uticaj ostavio u popularnoj kulturi tadašnje zemlje pokazuju i replike koje se i dan-danas koriste u svakodnevnom životu.

U ime podsećanja na legendarnu glumačku ekipu koja je oživela sjajne Topaloviće i njihove prijatelje pred kamerom, večeras u 22.50 časova na Kurir televiziji biće emitovano ovo ostvarenje sa Bogdanom Diklićem, Danilom Batom Stojkovićem, Pavlom Vujisićem, Mijom Aleksićem, Milivojem Mićom Tomićem, Zoranom Radmilovićem i Jelisavetom Sekom Sablić.

Maratonci već 40 godina trče počasni krug, a publika sa gotovo istim žarom gleda jedan od najboljih srpskih filmova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.