POČINjE SNIMANjE NEMANJIĆA: Vojin Ćetković glumi Stefana Prvovenčanog, a evo ko će glumeti Svetog Savu!
Foto: Fonet

o slavnoj dinastiji

POČINjE SNIMANjE NEMANJIĆA: Vojin Ćetković glumi Stefana Prvovenčanog, a evo ko će glumeti Svetog Savu!

Krajem marta počinje snimanje serije o srpskoj dinastiji Nemanjića. Uloga Svetog Save poverena Draganu Mićanoviću, a Vukana Nemanjića Nebojši Glogovcu
Objavljeno: 15:52h

Krajem marta počinje snimanje dugo očekivane serije o dinastiji Nemanjića "Krunisanje Stefana Prvovenčanog: Prva nemanjićka kraljevina" - saznaju "Novosti" ekskluzivno od reditelja Marka Marinkovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vojin Ćetković igraće Stefana Prvovenčanog, Stefanovog brata Vukana Nemanjića tumačiće Nebojša Glogovac, njihovu polusestru Nada Šargin, Svetog Savu Dragan Mićanović, dok će se u ostalim ulogama naći Ivana Mihić, Sloboda Mićalović, Miodrag Miki Krstović... Početak snimanja serijala, u produkciji RTS, planiran je za kraj marta, a rad na ovom projektu trebalo bi da traje četiri meseca.

- Velika mi je čast što ću igrati Stefana Prvovenčanog - kaže za "Novosti" Vojin Ćetković. - Sjajan je scenario, vrlo dobro poznajem reditelja i smatram da će to možda biti i najveća produkcija RTS ove godine. Nadam se da će svi glumci pristati i da ćemo napraviti dobar posao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.