NIKAD VIĐENA SLIKA DRAGANA BJELOGRLIĆA I ANICE DOBRE: Sve se NAGOVESTILO sa nje, LJUBAV KOJA SE NEĆE PONOVITI
Foto: Zorana Jevtić

uspomene

NIKAD VIĐENA SLIKA DRAGANA BJELOGRLIĆA I ANICE DOBRE: Sve se NAGOVESTILO sa nje, LJUBAV KOJA SE NEĆE PONOVITI

U seriji "Tajkun" ovi prijatelji su takođe sarađivali, gde su glumili dve osobe koje su se nekada veoma voleli, a i tim ulogama su oduševili sve

Objavljeno:

Glumac Dragan Bjelogrlić veoma se dobro slaže sa velikim brojem svojih kolega, sa kojima ima svakodnevnu saradnju, a jedna od koleginica koju jako voli, Anica Dobra koja je ove godine proslavila svoj 59. rođendan.

Anica i Bjelogrlić imali su prilike da snimaju zajedno veliki broj ostvarenja, a definitivno je jedan od najznačajnijihz film "Crni bombarder", koji se i danas pamti.

U seriji "Tajkun" ovi prijatelji su takođe sarađivali, gde su glumili dve osobe koje su se nekada veoma voleli, a i tim ulogama su oduševili sve.

Glumac je tom prilikom uputio specijalnu poruku koleginici, a tom prilikom je objavio i zajedničku sliku koja je ostavila bez teksta.

Podsetimo, Crni bombarder je jugoslavenski dramski film srpskog redatelja Darka Bajića iz 1992. godine. Radnja se odvija u Beogradu u fiktivnoj autoritarnoj bliskoj budućnosti, blisko modeliranoj prema uslovima u Srbiji na početku jugoslavenskih ratova. Film prati radijskog voditelja antiestablišmenta Crnog (Dragan Bjelogrlić) i rock pevačicu Lunu (Anica Dobra), njegovu prijateljicu i ljubavnicu. Radio stanica za koju Crni radi, Boom 92 (po uzoru na B92) zatvorena je kao subverzivna, nakon čega on postavlja svoj lutajući studio za emitovanje u kamionetu, nazvan "Crni bombarder"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.