ONA JE BILA NAJPOZNATIJA BEOGRAĐANKA IKAD! Srbi ne znaju da igra u OVOJ POPULARNOJ SERIJI, IMA I DRUGO IME (FOTO)
Sluškinjina priča, Foto: Printscreen Youtube

nostalgična

ONA JE BILA NAJPOZNATIJA BEOGRAĐANKA IKAD! Srbi ne znaju da igra u OVOJ POPULARNOJ SERIJI, IMA I DRUGO IME (FOTO)

Srpska glumica otkrila je kako je došlo do rada na velikom projektu

Objavljeno: 19:58h

U “Sluškinjinoj priči” je znaju kao buntovnu Almu Ofrobert, a njen lik tumači Nina Kiri (29). Glumica je rođenda kao Nina Kiridžija u Beogradu 1992. godine. Njena porodica se kasnije odselila u Vankuver, gde je započela svoju karijeru glumice.

Sluškinjina priča, Margaret Atvud
foto: Profimedia

Nina Kiri oduševila je srpsku javnost kada se pročulo da ova glumica koja se proslavila u seriji “Sluškinjina priča” ima naše korene. Njeno pravo ime je zapravo Nina Kiridžija, a posle Novaka Đokovića je najpoznatija javna ličnost u Kanadi sa srpskim korenima.

Nina je za medije rekla da je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Vankuveru. U srednjoj školi je promenila i prezime, na nagovor agentice.

– Ja sam promenila svoje prezime u “Kiri” jer, kada sam išla u srednju školu, agentica mi je rekla da mi je mnogo etničko prezime i da bih mogla da ga promenim. Bilo mi je interesantno jer sam pomislila da bih onda mogla da imam svoje prezime i svoj život, pa kada radim to može da bude nešto drugačije – ističe glumica.

– Imala sam samo godinu dana kad smo se preselili u Kanadu, ali smo moja sestra i ja često provodile leta kod bake u Pančevu, tako da su mi ta leta ostala u sećanju. Zadnji put sam bila u Beogradu pre tri godine. Nedostaje mi i uvek imam nostalgiju za Srbijom, kao i želju da provedem neko vreme tamo – rekla je Nina Kiri.

“Sluškinjina priča” je adaptacija romana kanadske književnice Margaret Atvud iz 1985. godine.

Distopijska priča prati totalitarni režim i hrišćanski fundametalizam koji su preuzeli vlast i bivše SAD proglasile Gileadom. Novo klasno društvo ima stroga pravila, a žene su isključivo u službi vlasti i moćnika.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.