GLEDAJTE "RANJENI ORAO" NA KURIR TV: Ne propustite sentimentalnu priču o mladoj ženi koja traga za pravom ljubavi
Foto: Kurir tv

NAJAVA

GLEDAJTE "RANJENI ORAO" NA KURIR TV: Ne propustite sentimentalnu priču o mladoj ženi koja traga za pravom ljubavi

Priča se nastavlja 20 godina kasnije kada je Anđelka već odrasla devojka i udaje se. Tada i počinje zaplet cele priče koji će biti zasnovan na Anđelkinim ljubavnim problemima i moralnim dilemama

Objavljeno:

Pogledajte danas prvu epizodu serije "Ranje orao" na Kurir televiziji, u terminu rezervisanom za "Serije u 3", radnim danima od 15 časova.

Veoma popularna domaća serija zasnovana je na romanu "Ranjeni orao" srpskog autora Mir Jam iz 1936. godine. Kao i roman, televizijska serija je smeštena u Jugoslaviji između svetskih ratova i usredsređuje se na ljubavni život mlade i naivne Anđelke. Snimana je u produkciji Košutnjak filma. U prvoj epizodi serije upoznajemo glavne junake serije još kao male - Anđelku i Nenada, budućeg pilota. Zatičemo ih u dečjoj igri i saznajemo tužnu vest koja će obeležiti Anđelkin život - poginuo joj je otac. Priča se nastavlja 20 godina kasnije kada je Anđelka već odrasla devojka i udaje se. Tada i počinje zaplet cele priče koji će biti zasnovan na Anđelkinim ljubavnim problemima i moralnim dilemama.

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Nenad Jezdić, Marinko Madžgalj, Danijela Štajnfeld, Jasmina Avramović, Danica Maksimović, Dragan Nikolić, Milica Milša, Danijela Mihajlović, Milica Milša, Danijela Mihajlović, Nataša Ninković, Vojin Ćetković, Saša Joksimović, Jakov Jevtović, Filip Vasilijević, Tijana Ćurović, Milan Vasić, Goran Daničić i mnogi drugi.

(Espreso/ promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.