SRBIJA NE ZNA DA JE ON BIO DRUGI OTAC JUGOSLAVE DRAŠKOVIĆ! Jedan je od NAJPOZNATIJIH MUŠKARACA, zanemećete
Foto: Printscreen

otkrivamo

SRBIJA NE ZNA DA JE ON BIO DRUGI OTAC JUGOSLAVE DRAŠKOVIĆ! Jedan je od NAJPOZNATIJIH MUŠKARACA, zanemećete

Jugoslava je za Pink.rs priznala da je bila šokirana kada je saznala za glumčevu smrt, te nam je otkrila po čemu će ga pamtiti

Objavljeno: 10:59h

Domaću javnost zatekla je informacija o smrti proslavljenog srpskog glumca Desimira Stanojevića, koji je preminuo 2020. u 69. godini. Vest o iznenadnoj smrti glumca pogodila je njegove kolege, koji su ostali zatečeni kada su saznali, pa tako i glumicu Jugoslavu Drašković, koja je u čuvenoj kultnoj seriji igrala njegovu ćerku.

Jugoslava je za Pink.rs priznala da je bila šokirana kada je saznala za glumčevu smrt, te nam je otkrila po čemu će ga pamtiti.

Desimir Stanojević
foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen

Deska sam upoznala '92. godine, igrali smo u predstavi "Julija i Romeo", a '93. već sam imala priliku da sa njim zaigram u seriji gde mi je glumio oca. Njegova smrt me je zatekla, nisam ni znala da je bio bolestan, stvarno sam u šoku. Toliko dragih ljudi je otišlo prošle godine i ove godine da nam samo život pokazuje jednu činjenicu, a to je da smo smrtni, da samo ranjivi, trebamo da živimo svaki dan kao da nam je poslednji. Desko je ostavio velikog traga u srpskom glumištu, pamtiću ga kao nasmejanog, vickastog, spremnog za saradnju - rekla je Jugoslava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.