OVDE ŽIVI MALI NECA IZ SREĆNIH LJUDI: Pored sebe NEMA SIMU, ali pogledajte ŠTA IMA (FOTO)
Neca iz Srećnih ljudi, Foto: RTS printscreen

KO BI REKAO

OVDE ŽIVI MALI NECA IZ SREĆNIH LJUDI: Pored sebe NEMA SIMU, ali pogledajte ŠTA IMA (FOTO)

Objavljeno: 19:52h

Janko Milivojević proslavio se ulogom dečaka Nece u kultnoj seriji "Srećni ljudi". Danas ima 33 godine i ne bavi se glumom, već potpuno drugim poslom.

Janko je nastavio porodičnu tradiciju i danas se bavi umetnošću, baš poput svog oca.

"Radim u galeriji na Banovom brdu, već 15 ili 17 godina, to nam je baza, i radimo transport i pakovanje umetničkih dela. Naravno i trgovina slika, opremanje slika, to je moj sadašnji posao i budući, ja se nadam. Moj otac to radi već 30 i kusur godina, tako da je logičan sled bio da i ja ostanem u tome, s obzirom na to da mi dva rođena brata ne žive u Srbiji, jedan živi u Dubaiju, drugi u Americi, tako da sam ja ostao u tom poslu i nastavljam ga" otkrio je jedne godine za Blic.

Janku je kao dečaku na snimanjima, priznaje, bilo pomalo dosadno, ali se sada ovih uspomena seća samo sa osmehom.

Veći deo svog vremena provodi na splavu, o kojem priča sa užitkom i koji mnogo voli.

– Oko splava ima puno posla, ako se koristi za privatne svrhe. Pet dana kosim, moja supruga Jelena zaliva cvijeće. Sad smo posadili kajsiju, šljivu i trešnju i to mora dva-tri puta nedjeljno da se zaliva. Svake godine treba da se lakiraju daske i ima baš dosta posla.

Janko Milivojević
foto: Printscreen TV K1

Nisam pecaroš, ali svake godine želim da postanem pa se nadam da ću od septembra početi da pecam. Dolaze mi prijatelji koji vole da pecaju, pa ću im se uskoro pridružiti – kaže on.

Na terasi splava su u ležaljke za trenutke uživanja, a Janko ima taman ten, što govori u prilog tome da je često na njima.

– Prija mi voda i smiruje me. Imamo sreće jer je još uvijek preko puta priroda, nema splavova. Ovdje je voda definitivno najčistija i ovdje kod Ostružničkog mosta svi dolaze sa brodovima i gliserima da se kupaju. Ten mi je od košenja i od radova napolju, pošto volim da majstorišem. Nedavno smo počeli da sređujemo splav pa sam ovih dana farbao i lakirao.

Čuveni Neca ne krije da su žurke česte u njegovom ljetnjem domu.

– Za društvo organizujemo redovno žurke, ima dosta prostora pa se često družimo i kćerki ovde svake godine slavimo rođendan.

Janko Milivojević
foto: Printscreen

Kao pravi domaćin, Janko je pripremio ukusne burgere.

– Tast mi je mesar pa volim da spremam i za sebe i za prijatelje, ali ne u velikim količinama. Da bih dobro spremio, mogu da spremam za desetak ljudi maksimalno i to je to. Za kuvana jela je zadužena supruga zbog kćerke, ali mesište pripremam ja, bifteke, kobasice, burgere, roštilj - rekao je on za Srpska info.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.