OVAKO IZGLEDA ALJOŠA VUČKOVIĆ NAKON SAZNANJA DA IMA OPAKU BOLEST! Sliku svi gledaju, MUNJEVITO SE DELI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

OVAKO IZGLEDA ALJOŠA VUČKOVIĆ NAKON SAZNANJA DA IMA OPAKU BOLEST! Sliku svi gledaju, MUNJEVITO SE DELI (FOTO)

Sada kada se zdravstveno oporavio, Aljoša Vučković pojavio se prvi put u javnosti na dodeli nagrade "Žanka Stokić", koleginici Tanji Bošković

Objavljeno: 09:32h

Glumac se po prvi put nakon opake bolesti pojavio u javnosti.

Aljoša Vučković nikada javno nije istakao od čega boluje, pa ipak, slike njegovog potpuno promenjenog izgleda, obišle su javnost. Zdravstveno stanje Aljoše Vučkovića tada je bilo ugroženo, a glumac je vidno smršao i ostao bez kose. Ipak, prošle godine domaću javnost obradovale su vesti - zdravstveno stanje Aljoše Vučkovića se poboljšao i glumac je pobedio bolest i vratio se svojim glumačkim aktivnostima.

Sada kada se zdravstveno oporavio, Aljoša Vučković pojavio se prvi put u javnosti na dodeli nagrade "Žanka Stokić", koleginici Tanji Bošković.

Njegovo prisustvo prijatno je iznenadilo kolege, a mnogi su prokomentarisali da je ponovo onaj stari, okrepljen i nasmejan.

Aljoša Vučković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Aljoša Vučković, poznati glumac, sredinom decembra prošle godine napunio je 74 godine, a već dve godine nije aktivan u svetu glume.

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je svojevremeno u jednom od poslednjih obraćanja javnosti, ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

- Mislim da sam dovoljno uradio. Mogu još, ali nisam ni u godinama ni u poziciji da prihvatam bilo šta. Ne treba mi. Mislim da nije ni preskromno ni bahato to što sada tražim neki svoj mir - kazao je bio.

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dve ćerke - Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz "Velog mista", ali i seriji "Bolji život" gde je glumio doktora Lukšića.

Aljoša Vučković
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Aljoša Vučković je tumačio ulogu mletačkog državnika Jovana Dandola u "Nemanjićima", što je bila njegova poslednja televizijska uloga pred povlačenje.

Glumac Mirko Babić nas je napustio u novembru mesecu prošle godine, a tada je Aljoša govorio o njemu kao svom velikom prijatelju.

- Bili smo kolege i Mirko je moj dobar drug i mnogo mi je žao što je izgubio bitku. Znam da je bio bolestan i baš mi je žao - kazao je Vučković tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.