UPRAVO JE SAOPŠTENO: Umro POZNATI PEVAČ, TUGA
Boris Moisejev, Foto: Printscreen/Instagram/bmoiseevpro

tuga

UPRAVO JE SAOPŠTENO: Umro POZNATI PEVAČ, TUGA

Svi se opraštaju od njega

Objavljeno: 19:13h

Napustio nas je još jedan pevač.

Kolege su u velikoj žalosti.

Svi se opraštaju od njega.

Vesti su porodicu jako pogodile.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/bmoiseevpro

Tačan uzrok smrti još nije utvrđen. Poznato je da je umetnički direktor pronašao umetnika onesvešćenog u svom stanu, dolazeći da ga poseti. Pozvao je hitnu pomoć, ali su lekari koji su stigli na poziv mogli samo da konstatuju smrt.

Pevač Boris Moisejev preminuo je u Moskvi u 68. godini. Informaciju o tome potvrdio je umetnički direktor umetnika Sergej Goroh.

Još 2010. godine, Moisejev je završio u bolnici pod sumnjom na moždani udar. I pored svih pokušaja rehabilitacije, nije uspeo da se potpuno oporavi – pisali su mediji o delimičnoj paralizi pacijenta. Godine 2015. pojavile su se informacije o pevačevom drugom moždanom udaru.

Boris Moisejev
foto: Printscreen/Instagram/bmoiseevpro

Pošto je ponovo pobedio opasnu bolest, Moisejev je ozdravio: marljivo je uzimao lekove koje je propisao lekar, odbacio loše navike. Nije preterivao sa radom kako ne bi preopteretio telo stresom. Umetnik je skoro nestao iz medija i prestao da nastupa.

Brojni mediji, pozivajući se na izvore, pisali su da se nekada svetla zvezda nacionalne estrade osramotila svojim izgledom posle bolesti.

Brojni izvori su tvrdili da je Moisejev umnogome uticao na svoje zdravlje, zbog plastičnih operacija koje je imao, jer nije želeo da ostari i želi da ostane privlačna i mlada osoba. Izvori su naveli da se plastika navodno nije uključivala samo lice, već i figuru, ali sam umetnik o tome nije govorio.

Boris Moisejev
foto: Printscreen/Instagram/bmoiseevpro

U proleće 2020. Moisejev je bio primoran da demantuje glasine da je u teškom stanju i da je njegovo finansijsko stanje užasno. Pevači je stupio u kontakt sa javnošću i izjavio: „Neću pričati o tome''.

Međutim, glasine su nastavile da kruže. Neki poznanici umetnika tvrdili su da je „vezan za krevet“ i da „ne prepoznaje ljude“. Zvanično, ova informacija nije potvrđena, ali nije ni opovrgnuta – sve zbog povučenog načina života.

Nikada se nije više vratio kao pravi Boris Moisejev.

(Espreso/Gaming deputy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.